Ένας (όχι και τόσο) χρηστικός οδηγός επιβίωσης για την επίσκεψη Ομπάμα

Πότε φεύγεις είπαμε;

Την τελευταία φορά που ήρθε η Αγκέλα η Μέρκελ, μας κλείσανε στα δύο στενά. Αποπνικτική η Αθήνα. Ο κόσμος είχε κατεβάσει τα παράθυρα στην περιφερειακή Υμηττού και είχε πιάσει την κουβέντα για να περάσει η ώρα. Το ίδιο και στην Παραλιακή, όπου προσπαθούσαν να βρουν ΜΙΑ διασταύρωση για να περάσουν χωρίς να τους σταματήσει τροχονόμος.

Ζόρικο πράγμα η επίσκεψη. Σαν θεία από το χωριό που δεν γουστάρεις να την δεις. Αυτή τη φορά, έρχεται ο Ομπάμα και φέρνει μαζί 500 πράκτορες για ν' ανταμώσουν με 4.000 δικούς μας. Ακόμα πιο ζόρικα δηλαδή.

as

Αυτή τη φορά όμως δεν θα την πατήσουμε. Ξέρουμε πως ο Ομπάμα έχει γενικά περίεργες συνήθειες και περίεργη ζωή, αλλά εμείς κάναμε κάτι για να την σκαπουλάρουμε από τα κουσούρια του.

Αυτός ο μικρός οδηγός επιβίωσης, απευθύνεται σε κάθε Αθηναίο που θα νιώσει τον Ομπάμα και την παρέα του στο πετσί του. Θέλει δεν θέλει.

 

Προετοιμάσου ψυχολογικά για την Αθηνών-Λαμίας

troxaio

Αυτός ο δρόμος πια, είναι χειρότερος και από τα βουνά της Μόρντορ. Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει γίνει κάποιο ατύχημα με ταξί, νταλίκα, άλλο Ι.Χ., ή με wanna be μηχανόβιους που παίζουν σφαλιάρες. Προετοιμάσου λοιπόν. Αν κάθε μέρα γίνεται της κακομοίρας, αυτή τη φορά θα γίνει της Αποκάλυψης. Δεν υπάρχει σωτηρία παρά μόνο εγκράτεια, υπομονή και μουσική στο ραδιόφωνο.

Προσοχή στα πρακτόρια, είναι παντού!

Αν περάσεις από Κέντρο, έχε μαζί σου οπωσδήποτε την ταυτότητα σου. Χωρίς αυτή, δεν μπορείς να πας ούτε στο περίπτερο να πάρεις νεράκι. Δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ. Αν είσαι μουσάτος περνάς εύκολα και για τρομοκράτης, οπότε προσοχή γιατί τα πρακτόρια της CIA δεν αστειεύονται. Επίσης απόφυγε τα σκισμένα jeans και τις μπλούζες Rage Against The Machine. Προτίμησε κάτι σε Beyonce.

Kινητό γιοκ

Στο λέμε από τώρα και να το ξέρεις: θα υπάρχουν περιοχές που όχι μόνο δεν θα πιάνει σήμα το κινητό, αλλά μπορεί να δεις και στην οθόνη κανένα μήνυμα σε φάση «Obama Loves You». Μάθε να κάνεις σήματα καπνού ή μελέτησε τα σήματα Μορς. Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα για επικοινωνία.

Έλεγξε καλά το αμάξι σου

187fsqtdk5umxjpg

Ξεφορτώσου οτιδήποτε μπορεί να μοιάζει με όπλο. Τα γαλλικά κλειδιά και τα ρόπαλα του baseball καλό είναι να μείνουν στο σπίτι. Αν και η αλήθεια είναι πως, αν θέλουν τα πρακτόρια, θα σου βγάλουν παράνομο μέχρι και το θερμός με τον καφέ. Εκτός από κανένα τάπερ με κεφτέδες και μπόλικο νερό, φρόντισε να πάρεις μαζί και κανένα sleeping bag. 

Φοιτητής; Δεν σε πιάνει τίποτα.

nomikh3

Οι περισσότερες σχολές θα μείνουν κλειστές. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που πρέπει να περάσουν από Κέντρο για να βρεθείς στην σχολή σου, καλύτερα να κάνει αυτό που ξέρεις καλύτερα και να τα φορτώσεις όλα στον κόκορα αράζοντας σπίτι. Ευκαιρία να (ξανα)σαπίσεις στο Playstation. Πιο διασκεδαστικό από το να σαπίσεις στους δρόμους.

Τα ραντεβουδάκια στα Νότια να τα ξεχάσεις

asteras vouliagmenis

Σε περίπτωση που έχεις βάλει στόχο να αποπλανήσεις το γκομενάκι σου στο Λαιμό ή στο Καβούρι, καλύτερα να το ξεχάσεις. Ο Αστέρας και η τριγύρω περιοχή θα είναι φρούριο. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις να δεις τη φάτσα σου στο PornHub, από τα βίντεο που θα έχουν τραβήξει τα παλικάρια της CIA. Κάνε εικόνα τώρα το πώς θα είναι η φάτσα σου. Θες; Δεν θες. Μια χαρά είναι τα Πυροβολεία, ο Υμηττός και το Γαλάτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved