Το μπαρ των ονείρων μας φορτωμένο σε ένα βανάκι

Ένας Βρετανός έκανε πράξη αυτό που τριγυρνάει στο κεφάλι σου.

Ειλικρινά τι να μας πουν και τα μισά start ups που παίρνουν τρελό funding αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη Silicon Valley. Τι να μας πουν και οι ιδέες του Ζούκερμπεργκ, μπροστά σε αυτό που έκανε ο 29χρονος Βρετανός Μπεν Λεβί.

Την αγάπη μας για τα μπαρ με χαρακτήρα την ξέρεις. Την αγάπη μας για τις καντίνες επίσης. Αυτός ο τύπος τα συνδύασε  και μετέτρεψε ένα camper van της Volkswagen από το 1957 στην πιο cosy pub που θα βρεις εκεί έξω, ώστε να πίνουν αυτός και οι φίλοι του μια μπυρίτσα. Το ονόμασε Dub Inn, λογοπαίγνιο με το παρατσουκλι του βαν (σ.σ. Vdubs).

Του κόστισε λίγο παραπάνω, καθώς  για τις απαραίτητες μετατροπές χρειάστηκε να δαπανήσει λίγο πάνω από 13.000 ευρώ. Το έκανε όμως κουκλί, για δες: δερμάτινος καναπές, δερμάτινα σκαμπό βελάκια, ξύλινο δάπεδο, ντισκομπάλα και ένα κουδουνάκι στην μπάρα για τις παραγγελίες. Μέχρι και χώρο για το ψυγείο, τα βαρέλια με τις μπύρες και τα μπουκάλια κρασί κατάφερε να εξοικονομήσει.

bar7

Αν υπάρχει κάτι που κάνει την ιστορία του Μπεν πραγματικά αξιαγάπητη, είναι το γεγονός ότι αποφάσισε να κάνει όλα τα παραπάνω όχι επειδή διαπίστωσε ότι υπάρχει κενό στην αγορά και κατέστρωσε ολόκληρο business plan, αλλά επειδή ο ίδιος δεν προλάβαινε να πηγαίνει όσο συχνά θα ήθελε στο μπαρ της γειτονιάς του.

Ο Μπεν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος με ποδήλατα, αλλά εργαζόταν τόσες πολλές ώρες, που συχνά δεν προλάβαινε να πιει μια μπυρίτσα για να χαλαρώσει. Επομένως, σκέφτηκε να φτιάξει ένα δικό του μπαρ που θα μπορεί να το έχει ακριβώς δίπλα από το μαγαζί του. Βασικά να το έχει όπου τραβάει η ψυχούλα του.

Και μεταξύ μας, Μπεν, αντί να κόβεις βόλτες στη πάντα βροχερή Βρετανία, κατηφόρισε προς τα μέρη μας και θα σε έχουμε βασιλιά του ελληνικού καλοκαιριού.

Μπορείς να δεις και να ζηλέψεις το μπαράκι του Μπεν στην γκάλερι που φτιάξαμε για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved