Μια βολτούλα στο εξωπραγματικό γκαράζ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι άλλος ένας καλός για να τον μισούμε.

Η σχέση μας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Όχι βέβαια αναφορικά με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αφού με την κατάκτηση του EURO και τα μπακ το μπακ Τσου-Λου έχει κλείσει πολλά στόματα.

Περισσότερο έχει να κάνει με την εξωγηπεδική του συμπεριφορά. Που η επιτυχία τον κάνει να μοιάζει εριστικός. Και να ξέρεις για την κόντρα δε φταίμε εμείς. Αυτός το ξεκίνησε!

ronaldo

Το ξέρουμε ότι τον θέλουν όλες οι γυναίκες του κόσμου και ότι είναι παικταράς. Χρειάζεται όμως να μας τρίβει στη μούρη το γεγονός πως έχει στην κατοχή του μια Bugatti Veyron (1,735 εκ. δολάρια) λες και είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο;

Και να σταμάταγε εκεί καλά θα ήταν. Μετά μας δίνει και άλλη τροφή για μίσος με μία μονάχα βολτούλα στο γκαράζ του, εκεί όπου αράζουν διάφορα έργα τέχνης της αυτοκίνησης. Από την Phantom Rolls-Royce (400 χιλ. δολάρια) μέχρι την «ταπεινή» Mercedes Benz C220 (40 χιλ. δολάρια).

Διότι το πιο πάνω βιντεάκι είναι η αποθέωση του αυτοκινήτου και η καταρράκωση της δικιάς μας ψυχολογίας μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Και σε ρωτάμε φίλε αναγνώστη: φταίμε εμείς που θέλουμε να σφίξουμε το χέρι του γλύπτη που τον έκανε λες και είναι κακοζωγραφισμένο καρτούν από χέρι μεθυσμένου έφηβου;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved