Μήπως θα είναι η Melisandre που θα κερδίσει τον Μεγάλο Πόλεμο;

Γιατί η Κόκκινη Ιέρεια μπορεί να κάνει δύσκολη την ζωή του Night King.

Λίγο-πολύ ξέρουμε ότι οι White Walkers είναι πλέον πιο ζόρικοι από ποτέ. Δεν έφτανε που χρειαζόσουν μπόλικη τύχη και ατσάλι από την Βαλύρια για να την σκαπουλάρεις, τώρα ο Night’s King φρόντισε να πάρει με το μέρος του και έναν από τους δράκους της Daenerys. Με το Τείχος να είναι πλέον θρύψαλα και τον Απέθαντο Στρατό ολοένα και να μεγαλώνει, λίγοι είναι όσοι μπορούν να αντισταθούν στην απειλή. Αλλά κάποιοι γνώριζαν αυτή την απειλή εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο θεός των White Walkers, ο Μεγάλος Άλλος (Great Other) τυγχάνει να είναι ο νούμερο 1 αντίπαλος του R’hllor, του Θεού του Φωτός που πίστευε ο Stannis και το σκυλολόι του. Η λογική λέει πως όπως ο Great Other έχει τον στρατό του, έτσι θα τον έχει και ο R’hllor. Σωστά; Κάπου εδώ ίσως να λύνεται και το μυστήριο με την φυγή της Melisandre στη Volantis.

Page Who Is A GIF

Η Κόκκινη Ιέρεια της καρδιάς μας, είπε στον Varys ότι πριν πεθάνει (μαζί του) στο Westeros, πρέπει πρώτα να πάει στη Volantis. Όπως αναφέρεται στα βιβλία, στη Volantis βρίσκεται ένα τάγμα στρατιωτών ονόματι Fiery Hand, ένας στρατός χιλίων ανδρών που προστατεύει τους ναούς που είναι αφιερωμένοι στον R’hllor. Είναι πολύ πιθανόν ότι η σέξι γιαγιά, πηγαίνει στη Volantis για να φέρει τους στρατιώτες ως ενισχύσεις. Και αν πάνε όλα σύμφωνα με τις εικασίες μας, ο Βορράς θα γεμίσει φλεγόμενα σπαθιά. Θα είναι ωραία εικόνα και μάλλον οι παγωμένοι φίλοι μας θα τα βρουν μπαστούνια.

Για πες θείτσα. Γι’ αυτό την σκαπουλάρισες έτσι;

game of thrones hbo GIF



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved