Το Millennium Falcon του Star Wars φτιαγμένο από 7500 τουβλάκια Lego

Καείτε δίχως αύριο.

Τώρα που τέλειωσε το φετινό Game of Thrones, τα nerds αυτού του site μείναμε ορφανά, δεν έχουμε με τι να κάψουμε το μυαλό μας. Σίγουρα ο καιρός για τη νέα σεζόν Star Wars δεν αργεί, όμως δεν είναι το ίδιο. Η βρετανική σειρά είναι αγαπημένη αλλά δεν είναι nerd υλικό. Αντίθετα τα Star Wars είναι. Στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Απλά χρειάζεται υπομονή διότι το «Episode VIII: The Last Jedi» θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει! Για να μην πεθάνουμε λοιπόν πρέπει να βρούμε κάτι για να απασχολήσουμε το μυαλό μας. Και τι καλύτερο από ένα υπερτιτανοτεράστιο Millennium Falcon αποτελούμενο από 7541 τουβλάκια Lego ακριβώς.

Αυτό το αριστούργημα μπορεί να κρατήσει καρφωμένο στο σαλόνι του κάθε φανατικό της αγαπημένης space opera. Μιας και η Δανέζικη εταιρεία διατείνεται πως έχει κάθε πιθανή και απίθανη λεπτομέρεια του σκάφους του Star Wars, σε τέτοιο βαθμό λεπτομέρειας που μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεται στο cockpit του και ετοιμάζεσαι να το πιλοτάρεις.

Θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτώβρη, αν και η τιμή του είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αφού θα ξεπερνάει τα 700 Ευρώ! Βέβαια, όπως είναι λογικό, απευθύνεται ΜΟΝΑΧΑ σε φανατικούς συλλέκτες των Lego. Που έχουν και μια βαριά πετριά για τον κόσμο του διαστήματος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved