Και πότε θα δούμε την 8η σεζόν του Game of Thrones τελικά;

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι παραπάνω.

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, ο 7ος Κύκλος του Game of Thrones μόλις έριξε την αυλαία του. Δε θα μιλήσουμε όμως για αυτό που μας πληγώνει, δε θα κάνουμε αναλύσεις για αυτά που είδαμε, τουλάχιστον όχι ακόμη. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θα σου μιλήσουμε για το μόνο πράγμα που μπορεί να σε κρατήσει στη ζωή: για το πότε θα προβληθεί η 8η σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι τα καλύτερα αφού μάλλον θα φάμε μια μίνι καθυστέρηση. Μέχρι το 2016 είχαμε συνηθίσει να προϋπαντούμε την Άνοιξη με μεσαιωνικά σκηνικά. Φέτος μας την έσκασαν οι παραγωγοί και μας ανάγκασαν να ψάχνουμε τρόπος για να την παλέψουμε καλοκαιριάτικα, συνδυάζοντας επεισόδια με δράκους και άραγμα σε παραλίες.

Courtesy of HBO Photo 1 s0x7pk

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το 2018 θα μας την κάνουν χειρότερα οι τύποι: προετοιμαστείτε για «Winter is Coming» μέσα στο καταχείμωνο. Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly επιβεβαίωσε τις υποψίες πως το Καλοκαίρι του 2018 (μάλλον) δεν θα έχει GoT.

Entertainment Weekly: Άρα λοιπόν, η τελευταία σεζόν του Game of Thrones μπορεί να προβληθεί τον Χειμώνα του 2018-2019 ανάλογα με τις ανάγκες των σεναριογράφων/παραγωγών Weiss και Benioff;

Bloys: Ακριβώς. Πρέπει να γράψουν τα επεισόδια και στη συνέχεια να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για την παραγωγή τους. Θα έχουν μια καλύτερη εικόνα όταν θα έχουν τελειώσει το γράψιμο.

Κρίμα. Γιατί φοβόμαστε πως η αναμονή μπορεί να μας σκοτώσει. Όμως μέσα στη θλίψη που μας προκαλούν αυτά τα νέα, υπάρχει και μια χαρμόσυνη είδηση που μπορεί να μας φτιάξει το κέφι. Η sound designer της σειράς, Paula Fairfield, άφησε να εννοηθεί ότι ο τελευταίος κύκλος του GoT θα αποτελείται 6 επεισόδια μεγάλου μήκους!

Φαίνεται, λοιπόν, πως ίσως η έξτρα αναμονή θα μας ανταμείψει. Αφού μπορεί να είναι περισσότερος ο καιρός μέχρι να προβληθεί η σεζόν (και λιγότερα από κάθε άλλη φορά τα επεισόδιά της), όμως τουλάχιστον θα θυμίζουν ταινίες σε διάρκεια, ξεπερνώντας τα 80 λεπτά. Λίγοι υπομονή αδέρφια, ο καιρός γαρ εγγύς για μεγάλα πράγματα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved