«Αγαπητοί Τζον και Ντενέρις, ΓΙΑΤΙ δεν πέφτετε στο κρεβάτι επιτέλους;»

Η κούραση του να περιμένεις κάτι προδιαγεγραμμένο.

Το ειδύλλιο που βλέπουμε ανάμεσα στον Γιαννάκη τον Χιόνη και την Ντενέρις τη Θυελογέννητη είναι μια ιστοριούλα που φαινόταν προδιαγεγραμμένη εδώ και αρκετό καιρό. Και σίγουρα κάτι που περιμένουμε από τις αρχές αυτής της σεζόν. Άλλωστε, κακά τα ψέματα, δε μας έχει φλομώσει και στις εκπλήξεις ο 7ος κύκλος του Game of Thrones. Όχι ότι γκρινιάζουμε δηλαδή, δρακοφωτιά να πέσει να μας κάψει αν κάνουμε κάτι τέτοιο.

game of thrones stars photo shoot rolling stone 1 599d34e715f2a 700

Η φωτογράφηση που έκαναν τα παιδιά μας το 2012 για λογαριασμό του Rolling Stone, σε άλλες πιο ευτυχισμένες εποχές, τότε που βούιζε ο κόσμος πως τα έχουν στην πραγματική ζωή, έχει πάρει ξανά μια viral διάσταση. Αναμενόμενο αφού τώρα έχει φουντώσει η ανυπομονησία για πότε θα πέσουν στο κρεβάτι οι δύο πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

Το ζήτημα για εμάς εδώ στα γραφεία όμως είναι το εξής: γιατί το καθυστερείτε ρε παιδιά αφού είναι φως φανάρι, ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι; Μέχρι και σαλιάρικες σκηνές έχουμε δει με τον Τζον να αποκαλεί «Ντάνι» την κυρία, λες και είναι ζευγαράκι που τα φτιάχνουν στο Λύκειο, αφού της έσκασε την ατάκα «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;» και από πίσω παίζει το «Love is in the air».

landscape 1501467920 game of thrones jon dany meeting

Η σειρά, κατά την άποψή μας πάντα, το τραβάει λίγο περισσότερο από ότι χρειάζεται. Διότι όταν ΚΑΙΓΕΤΑΙ ο κόσμος κυριολεκτικά δεν υπάρχει χώρος για ρομαντικά ειδύλλια που έχουν μια μυρωδιά παλιμπαιδισμού. Άλλωστε, it is known, στον πόλεμο τα ερωτικά πάθη παίρνουν φωτιά. Λόγικο. Αφού όταν ο θανάσιμος κίνδυνος φυσάει στον σβέρκο σου χρειάζεται μια ελπίδα για να πιαστείς. Και πέφτεις στο κρεβάτι δίχως αύριο για να ξεχάσεις τον φόβο του θανάτου.

Άλλα ΟΧΙ, το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής, το πάει σιγά σιγά λες και παίζουν σε ρομαντική κομεντί που λαμβάνει χώρα σε κάποιο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Το μόνο που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι να χορεύουν τσιγκολελέτα πιασμένοι χεράκι χεράκι σε κάποια παιδική χαρά.

meme7 dany empaina

Δηλαδή ότι τι; Ότι η Ντενέρις είναι ντροπαλούλα και δε θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση; Εδώ το κορίτσι έχει καβαλήσει (εκτός από τους Δράκους) όποιον τις έχει γυαλίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Μόνο ο Τζόρα ο Καληνυχτάκιας έχει μείνει παραπεσμένος. Τώρα την έπιασαν οι αναστολές της; Αυτά τα λέμε γιατί από τον Τζον τον Σνόου, σε κάτι τέτοια δεν περιμένουμε προκοπή.

Γενικά η φάση θυμίζει κάτι φίλες και φίλους που συμπεριφέρονται κανονικά σα ζευγάρια, αλλά δεν παραδέχονται ότι είναι σε σχέση. Φτάνει πια! Κάντε το επόμενο βήμα να τελειώνουμε, αρχίσατε να μας κουράζετε! Και δεν έχει πλάκα, ούτε αγωνία. Γιατί, τελικά, τo μοναδικό πράγμα που θα μας προκαλέσει έκπληξη σε αυτό το ερωτικό subplot είναι να ΜΗΝ κυλιστούν ιδρωμένοι πάνω σε γούνες και μεταξένια σεντόνια. Να μη γίνει «Ανάστα ο κύριος» μέχρι να τελειώσει η σεζόν, αφού το ξέρεις και το ξέρω πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Εδώ και πολύ καιρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved