Ο Robert Baratheon πιθανόν να γνώριζε τι θα συμβεί στους Starks

Και χωρίς να είναι το Κοράκι με τα Τρία Μάτια;

Εδώ στο Ratpack του έχουμε μία συμπάθεια του Bob του Baratheon, του άλλοτε κολλητου του Ned Stark. Μπορεί να ήταν άχρηστος βασιλιάς, αλλά θα ήταν σίγουρα ο τύπος που θα τον παίρναμε μαζί μας για ποτά.

 

 

Επίσης όπως έχουμε ξαναπεί, στα θέματα πολέμου ήταν λίγο-πολύ διάνοια. Γεννημένος στρατιώτης, δεν ήξερε τίποτα καλύτερα όσο τον πόλεμο. Γι’ αυτό και είχε δει πριν απ’ όλους το ντου που θα έκανε η Καλίσι με τους Dothraki.

Ίσως όμως, σύμφωνα με ένα χρήστη του Reddit, να ήξερε τι θα συμβεί στους Starks. Θέλεις άθελά του; Θέλεις επειδή ήταν αυτό το κολπάκι του Martin; Θες επειδή μπορεί να ήταν η παχιά έκδοση του Κορακιού με τα Τρία Μάτια; Ό,τι και αν ήταν έπεσε μέσα. Για να σε πάμε λίγο πίσω.

Ο Bob πιάνει αγκαλίτσα τον Ned και ο τελευταίος χάνει το κεφάλι του. Χαιρετάει τον Robb και την Caitlyn οι οποίοι πεθαίνουν στον Κόκκινο Γάμο. Λέει στη Sansa πως είναι όμορφη και τελικά περνάει τα πάνδεινα. Στον Brann λέει πως θα γίνει στρατιώτης και το παλικαράκι έμεινε ανάπηρο. Ρωτάει την Arya πως την λένε, αλλά τελικά η Arya γίνεται το Κορίτσι Χωρίς Όνομα.

Ή ο Martin μας πέταξε αιχμές για το τι θα γίνει ή ο Bob ήταν αδιανόητος γκαντέμης. Αιωνία του η μνήμη σε κάθε περίπτωση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved