Θα τολμούσες να επισκεφθείς το στοιχειωμένο σπίτι του ΙΤ;

Αν είσαι αρκετά γενναίος πλέον έχεις τη δυνατότητα.

Το ΙΤ αναμένεται στις αίθουσες σε λίγες εβδομάδες (στις 8/9) και ήδη στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει μερικές παράλληλες δράσεις. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα να επισκεφτείς το στοιχειωμένο σπίτι του Pennywise. Πρόκειται για μία pop up κατασκευή που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας και βρίσκεται στο Ηollywood & Vine.

Στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ είναι γνωστό και ως Niebolt House ενώ οι αρχιτέκτονες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια 100% πιστή αναπαράσταση του οικήματος, από την πρόσοψη μέχρι όλα τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα.

Ξεναγός είναι ο μικρός Georgie. Θα τον θυμάσαι. Είναι το παιδάκι που έχασε το χάρτινο καραβάκι του και έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Georgie λοιπόν θα αναλάβει να κάνει μια περιήγηση στους επισκέπτες μέσα στο σπίτι και, όπως μπορείς πολύ εύκολα να υποθέσεις, όσοι το τολμήσουν θα τρομάξουν και θα φοβηθούν πολύ. Πάρα πολύ!

screen shot 2017 08 08 at 4 32 23 pm

Η ξενάγηση διαρκεί περίπου 20 λεπτά, αλλά μάλλον θα φανούν 20 αιώνες στους γενναίους επισκέπτες καθώς μέσα στο σπίτι θα βρίσκονται ηθοποιοί, ενώ θα εμφανίζονται ολογράμματα που θα κάνουν ακόμα και τον πιο σκοτεινό σου εφιάλτη να μοιάζει με βόλτα στο λούνα παρκ.

Και αν νομίζεις ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά και «φουσκωμένα», τότε καλό είναι να μάθεις ότι όποιος θέλει να το επισκεφθεί υπογράφει στην είσοδο μία υπεύθυνη δήλωση με την οποία δηλώνει ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για ό,τι του συμβεί εκεί μέσα. Κοινώς, αν μείνεις στον τόπο από την τρομάρα μην σκεφτείς να ζητήσεις τα ρέστα από τους διοργανωτές του event.

Μην περιμένεις να το δεις στην Ελλάδα, δυστυχώς. Εμείς, μέχρι να έρθει το It μπορούμε να βολευτούμε με το trailer.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved