Ο Δημήτρης Σταρόβας δε φοβήθηκε ποτέ την αλήθεια

Θα μπορούσε να μην ανεβάσει το video μετά την περιπέτεια της υγείας του και να προστατεύσει τον εαυτό του. Αλλά θέλει θάρρος η αλήθεια.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μια κατάσταση στην οποία ο εγκέφαλος δε λαμβάνει το απαραίτητο αίμα ή το οξυγόνο που χρειάζεται. Χωρίς αίμα και οξυγόνο, τα κύτταρα του εγκεφάλου πεθαίνουν, με αποτέλεσμα την εγκεφαλική βλάβη ή τον θάνατο. 

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο και μετά τη μεγάλη του περιπέτεια, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει τελειώσει, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του. Ωστόσο μέσα από ένα video θέλησε να δείξει την αθέατη πλευρά του εγκεφαλικού επεισοδίου. Όλα αυτά που σου αφήνει και πρέπει να δώσεις μία μάχη ώστε να επιστρέψεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που μας είχε δώσει.

«Γεια σας. ‘Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτήν την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ. Ευχαριστώ», ανέφερε σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

Ναι, ο Δημήτρης Σταρόβας θα μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, την εικόνα του και την οικογένειά του. Αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός. Μέσω του μεγαλύτερου όπλου στη φαρέτρα του, το χιούμορ, προσπάθησε με κόπο ν’ αναδείξει το τι σημαίνει να έχεις περάσει εγκεφαλικό επεισόδιο. Είναι ένα “coming out” που αναδεικνύει κάθε πτυχή μίας κατάστασης που μόνο όσοι το έχουν περάσει και οι οικείοι τους αντιλαμβάνονται το μέγεθος της προσπάθειας που χρειάζεται να καταβάλλει κάποιος ώστε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Η απόφαση του Δημήτρη Σταρόβα θέλει θάρρος και κουράγιο. Εμείς, από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και αναμένουμε το επόμενο βίντεο όπου θα μας πει όλα όσα δε μας είπε στο τελευταίο βίντεο χωρίς να χρειαστεί να περάσουν δύο ημέρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved