Assosiated Press Οπαδός της Σλοβενίας «ντύθηκε» το ελληνικό Χ και για όλα φταίει ο Σπόραρ

Την ίδια στιγμή την αποθέωση γνώριζε ο Τσέριν. Α, υπήρχε και ο Βέρμπιτς αλλά δεν πολυασχολήθηκε κανείς.

Το Euro 2024 έχει ξεκινήσει για τα καλά και από τη στιγμή που τελείωσαν οι τελικοί της Basket League, έχει όλη την προσοχή της αθλητικής Ελλάδας. Ειδικά την Κυριακή, 16 Ιουνίου, ήταν μια μέρα που όλος ο κόσμος είχε κεντράρει σε ένα συγκεκριμένο ματς. Το Σλοβενία-Δανία.

Εθνική Ιταλίας: Κωδικός «Σκουάντρα Ατζούρα»

Σαφώς και πρώτο θέμα ήταν η επιστροφή του Έρικσεν στη συγκεκριμένα διοργάνωση μετά την τρομακτική εκείνη στιγμή που είχε ζήσει στο Euro 2020, ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς θα λέγαμε ότι είχε και «ελληνικό» ενδιαφέρον. Και ο λόγος δεν βρισκόταν στην πλευρά της Δανίας αλλά σε εκείνη της Σλοβενίας.

 

 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο χορτάρι για τον εν λόγω αγώνα, δηλαδή οι τριάδα των Σλοβένων, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς.

Και αν για τον πρώτο υπάρχει μια μεγάλη συμπάθεια από το κοινό του Παναθηναϊκού, για τον «αναποτελεσματικό» Σπόραρ και τον απογοητευτικό Βέρμπιτς, θα λέγαμε ότι ήταν η ευκαιρία να βγει το άχτι (και) για τις φετινές τους εμφανίσεις. Με λίγα λόγια, το ελληνικό Χ περίμενε στη γωνία, όπως η γάτα το ποντίκι για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να κράξει. Και ελέω Αντράζ Σπόραρ η ευχή έγινε πραγματικότητα.

Σε κατάσταση αντι-Σπόραρ το Χ

Ειλικρινά αν μπορούσε κανείς να κόψει αντιδράσεις στο ελληνικό Χ και δεν γνώριζε τη γλώσσα, θα μπορούσε άνετα να μας μπερδέψει με τους Σλοβένους. Με τέτοιο μένος άλλωστε που βγήκε σε βάρος του Σπόραρ για τις χαμένες του ευκαιρίες απέναντι στη Δανία, στέρησε ουσιαστικά τη δυνατότητα στην ομάδα του να ξεκινήσει με τρεις βαθμούς.

 

 

Γενικώς, ο στράικερ του Παναθηναϊκού δεν αποδείχτηκε… Σκόραρ και άλλο που δεν ήθελαν οι Έλληνες (αλλά και οι ξένοι) για να αρχίσουν το κράξιμο.

 

Μοναδικό «σωσίβιο» η παρουσία του Άνταμ Τσέριν ο οποίος πρόλαβε να είναι θετικός και να κερδίσει αρκετά θετικά σχόλια, την ίδια ώρα που για τον Βέρμπιτς μάλλον δεν άνοιξε ρουθούνι. Πάντως, η κατρακύλα για τον Σλοβένο επιθετικό η οποία έχει ξεκινήσει από εκείνο το άστοχο σουτ στο κενό τέρμα στο Μπράγκα-Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δύσκολα θα σταματήσει. 

 

Τελικό σκορ εν τω μεταξύ στο Σλοβενία-Δανία 1-1 και οι Σλοβένοι έχουν καταλάβει ότι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν στον όμιλο. Κόντρα σε Σερβία και (κυρίως) Αγγλία, θα είναι δύσκολα τα πράγματα...

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved