Ghosting με καλή κατάληξη: Και όμως υπάρχει και είναι too Goody’s to be true

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτής εδώ της παρέας, έχουμε κόψει ξαφνικά επαφές με μια κοπέλα. Όταν λέμε «ξαφνικά», εννοούμε όντως ξαφνικά. Εκεί που μπορεί να είχαμε βγει και 2-3 φορές και γενικά μια χαρά να μιλάγαμε σε μηνύματα, στέλνει η κοπέλα ένα μήνυμα και εμείς δεν απαντάμε ποτέ. Π ο τ έ. Ghosting, το λένε (και το λέμε) και όποιος δεν το έχει κάνει να σηκώσει το χέρι του.

Κανονικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, λέει, κάπως έξαλλη, η φίλη μας η Χριστίνα. Το έζησε και αυτή, βλέπεις, πρόσφατα και κάπως την πόνεσε η φάση, ή μήπως δεν την πόνεσε και τόσο τελικά, γιατί… Κάμερα στη Χριστίνα.

 

 

Η Χριστίνα, που λες, γνώρισε τον Μάνο από τα social media (τι πρωτότυπο). Ξεκίνησε ο Μάνος να ρίχνει κάποιες καρδιές σε Instagram stories και posts της φίλης μας, μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να ανταποκρίνεται και αυτή με τον ίδιο τρόπο (αμοιβαία ευγένεια το λέμε αυτό), ακολούθησε κάποιο διάστημα που αντάλλασσαν μηνύματα (ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός, δώσε θάρρος…). Σε κάποια φάση, είπαν να βρεθούν για ένα χαλαρό ποτό. Και βρέθηκαν. Και βρέθηκαν και 2η και 3η και 4η φορά και… κατάλαβες. Όλα καλά, έτσι; Περίπου.

 

good6

 

Όταν το ghosting… αλλάζει τη φάση

«Καλημέρα babe! Πού είσαι; Θα βρεθούμε απόψε;», έστειλε η Χριστίνα. Καμία απάντηση ο Μάνος. «Να σε call;», «Κοιμάσαι»; «Καληνύχτα!», ούτε φωνή ούτε ακρόαση ο τύπος. «Τι παίζει; Σε έχω πάρει και τηλέφωνο…». Κύριος Μάνος δεν είναι εδώ.

«Έφαγα επικό ghosting», λέει η Χριστίνα στην κολλητή της, ενώ μπαίνουν στο Goody’s Burger House που είναι κοντά στο σπίτι της φίλης μας, το μέρος που μπορεί να κάνει τη μέρα της λίγο καλύτερη. Και εκεί που πάνε να κάτσουν, ποιον βλέπουν;

 

good5

 

Καλά μάντεψες, τον Μάνο με μια άλλη κοπέλα να απολαμβάνουν ένα burger. Η Χριστίνα αποφασίζει να πάει να ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, πλησιάζει στο τραπέζι τους και εκεί που είναι έτοιμη να τον ρωτήσει «Tι φάση ρε φίλε;», παγώνει.

Βλέπει το Philly Crispy Bacon που κρατάνε στα χέρια τους. Ζουμερό μπιφτέκι που ξεχωρίζει ανάμεσα στο αφράτο bun, με Philadelphia, crispy bacon, μαρούλι, crispy onions, μαγιονέζα και ketchup. Και κάπως έτσι, σαν άλλη Σουηδέζα, αντί να ζητήσει τα ρέστα, με ένα πλατύ χαμόγελο ρωτάει τον Μάνο τι κάνει. Ναι, ναι… τον Μάνο! Και μην φανταστείς ότι έχει νεύρα. Ίσα ίσα, η διάθεσή της φαίνεται να έχει αλλάξει και στο τέλος του λέει «Έφαγα τον κόσμο να σε βρω!».

 

good4

 

Σε αυτό το σημείο, να πούμε ότι νομίζαμε ότι απευθυνόταν στο λαχταριστό burger αλλά, αν κρίνουμε ότι έδωσε και ένα φιλί στον Μάνο, ίσως να εννοούσε αυτόν. Ποιος ξέρει;

Αν αναρωτιέσαι τι έγινε μετά, μάθαμε ότι έκατσαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και έφαγαν από ένα Philly Crispy Bacon που τους έκανε να γλείφουν τα δάχτυλά τους.

Too Goody’s to be true, έτσι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved