Όποιος σέβεται τους καλεσμένους του έχει πάντα παγωτό στο σπίτι το καλοκαίρι

Καλές οι μπίρες, αλλά δεν αρκούν.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, η ζέστη είναι και φέτος εδώ και ήρθε για να μείνει. Και με όλα όσα ακούμε από τους επιστήμονες, όχι μόνο είναι εδώ, αλλά φέτος θα έχουμε και ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια. Μανίκι δηλαδή, καθότι αν δεν βρίσκεσαι στην παραλία θα νιώθεις σαν να αργοπεθαίνεις στην Κόλαση. Οπότε οι ανεμιστήρες, τα κλιματιστικά και το κρύο νερό έχουν την τιμητική τους. Αρκούν;

Όχι δεν αρκούν. Γιατί ωραία όλα αυτά, αλλά στα ζεστά απογεύματα, μεσημέρια, στα Σαββατοκύριακα που σκάει ο τζίτζικας και χρειάζεσαι κάτι δροσιστικό, πρέπει να υπάρχει κάτι που να κατευνάσει τη ζέστη. Το παγωτό. Όχι πάστες παιδιά. Όχι πάστες, όχι τούρτες, όχι σοκολάτες, ούτε καν παγωτίνια. Παγωτό. Είναι ξυλάκι; Είναι χωνάκια; Είναι οικογενειακό; Κανένα πρόβλημα. Αλλά να υπάρχει.

 

Το γεγονός ότι κάνετε δίαιτες -τώρα το θυμηθήκατε- και διατροφές, μας είναι παντελώς αδιάφορο. Στον κόσμο που έρχεται σπίτι σου για επίσκεψη το καλοκαίρι, έχεις πάντα παγωτό για τις δύσκολες ώρες. Πατατάκια, φυστίκια και άλλες αηδίες, είναι μεν καλοδεχούμενα, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με το παγωτό. Είναι ο μόνος σύμμαχος για κάποιους από εμάς, που υπό άλλες συνθήκες με την ζέστη δεν θα βγαίναμε καν από σπίτι μας. Δεν τρώτε; Μπράβο σας. Τρώτε; Άλλος ένας λόγος να έχετε παραπάνω. Εκεί που κάθεστε και σκέφτεστε «τι πρέπει να έχουμε σπίτι για να τους δροσίσουμε;» ξεκολλήστε λίγο από το νερό και τις μπίρες και βάλτε και στην εξίσωση το παγωτό.

 

 

Να τρώμε εμείς, να χαιρόμαστε και να σας προτιμούμε. Γιατί πολλές φορές, αν έχετε σωτήριο παγωτό, θα κοιτάμε να σας πληρώνουμε μέχρι και τα σουβλάκια του καλοκαιριού. Αφήστε λοιπόν τις τσιγκουνιές, τις δίαιτες και τις βλακείες και εξοπλιστείτε τώρα που είναι αρχή.

Λυσσάξατε με τις πάστες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved