O Τελικός Κυπέλλου που έκανε sold out τις καφετέριες

Αφού δεν θα μπει κόσμος στο γήπεδο για το Παναθηναϊκός-Άρης, θα το δουν στις καφετέριες.

Αν και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη έχουμε τη σιγουριά. Με αφορμή τον τελικό κυπέλλου Παναθηναϊκός-Άρης(25/5, 20:30) είναι βέβαιο το sold out. Όχι βέβαια αυτό του γηπέδου, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά κάθε καφετέριας στην πόλη.

Μετά το πρωτάθλημα και μπορεί το Κύπελλο να έρθει στη Θεσσαλονίκη;

 

Σκηνικό που θυμίζει ακτοπλοϊκά εισιτήρια το καλοκαίρι

Θα βοηθούσε πολύ ο κόσμος να πάει στο γήπεδο του Βόλου, καθώς αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματική μάχη για να βρει κανείς ένα ελεύθερο τραπέζι για να παρακολουθήσει τον τελικό.

Με λίγα λόγια, η κατάσταση στις καφετέριες της Θεσσαλονίκης θυμίζουν την τρέλα που επικρατεί -έχει ξεκινήσει ήδη δηλαδή- με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά, ενώ δεν είναι λίγες οι καφετέριες που το «παίζουν» θα κάτσετε στο -αντίστοιχο-κατάστρωμα, των καταστημάτων εστίασης, καθώς πολλοί έχουν εκδώσει κουπόνια για κρατήσεις ή θα βάλουν έξτρα καφάσια από μπίρες γιατί τους έχουν τελειώσει τα καθίσματα.

Τουλάχιστον δεν θα έχουμε τα ίδια χάλια με τον προπέρσινο τελικό.

Όσο να ‘ναι, θα έχει μια πρωτοτυπία ο φετινός τελικός κυπέλλου Ελλάδος, πέρα από την πρώτη γυναίκα ρέφερι που θα σφυρίξει σε Τελικό στη χώρα μας:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved