H αληθινή Martha του Baby Reindeer έστειλε εκατοντάδες email σε Βρετανό πολιτικό

Κατά τα άλλα, ισχυριζόταν ότι την έχουν παγιδεύσει σε πλεκτάνη.

Φαίνεται τελικά πως το Baby Reindeer δεν συνέβη μέσα στο κεφάλι του Richard Gadd.

Η Fiona Harvey,  η «πραγματική Martha» από το Baby Reindeer, φέρεται να βομβάρδισε τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Sir Keir Starmer, με εκατοντάδες email. Περίεργο ε;

Μετά την ασταμάτητη δημοτικότητα της επιτυχημένης σειράς του Richard Gadd στο Netflix, η οποία ώθησε τους ειδήμονες του διαδικτύου να προσπαθήσουν να βρουν την αληθινή ταυτότητα του κυνηγού του - παρά την έκκλησή του να μην το κάνουν - η Fiona Harvey εμφανίστηκε ως η γυναίκα που υποτίθεται ότι ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Martha.

 

 

Η Fiona, που κατάγεται από το Aberdeenshire, έδωσε συνέντευξη στον Piers Morgan νωρίτερα αυτό το μήνα για ένα επεισόδιο του Piers Morgan Uncensored, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να πει τη δική της γνώμη για την όλη ιστορία. Τώρα έχει υποστηριχθεί ότι η 58χρονη έστειλε στον Sir Keir Starmer μια σειρά υβριστικών μηνυμάτων σε διάστημα οκτώ μηνών μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2020.

Η Sun αναφέρει ότι η Harvey φέρεται να έστειλε στον πολιτικό 276 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήταν γεμάτα κοροϊδίες, ενώ ορισμένα περιλάμβαναν επίσης λεκτικές επιθέσεις στον Sir Keir και την οικογένειά του.

Διάβασε επίσης: Δύο ταινίες που θα λατρέψεις αν σου άρεσε το Baby Reindeer.

Η δημοσίευση υποστήριξε ότι τον χαρακτήρισε «άεργο», «ανόητο αγοράκι» και «άχρηστο δικηγόρο», μεταξύ άλλων. Σε mail του γράφει:  «Η ζωή σου δεν θα αξίζει να τη έχεις», αφού φέρεται να απείλησε να υποβάλει καταγγελίες.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση. Σε κάθε περίπτωση να προσέχετε ποιον  κερνάτε τσάι…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved