associated press Η Μαρίνα Σάττι και η Eurovision έκανε τους Έλληνες να παρατήσουν το Pornhub

Η χώρα μας σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση στην Ευρώπη στο Pornhub τη στιγμή του μεγάλου τελικού της Eurovision.

Μας αρέσει να καταναλώνουμε οτιδήποτε έχει σχέση με ίντριγκα. Ο Έλληνας θέλει κιτρινίλα. Δεν είναι τυχαίο πως τόσες εκπομπές… καλόπιστης κριτικής επιβιώνουν στην ελληνική τηλεόραση. Είναι εκείνη η ένοχη απόλαυση που μας κάνει να ξεφεύγουμε για λίγο από τη μιζέρια της καθημερινότητας. Όπως και να το κάνεις, η μιζέρια της τηλεόρασης χωνεύεται πιο εύκολα από τη μιζέρια της καθημερινότητας. Ταυτίζεται μαζί της.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ασχολούμαστε μέχρι και σήμερα με την Μαρίνα Σάττι και τον διαγωνισμό της Eurovision. Δε μας αρκεί η βραδιά του τελικού. Βγήκαμε 11οι αλλά το ψωμί είναι στα παραλειπόμενα. Από το χασμουρητό της Μαρίνας μέχρι τους παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς. Οι Έλληνες καταναλώνουμε ίντριγκα και μας εξιτάρει περισσότερο από το σεξ. Υπερβολές; Καθόλου σύμφωνα με τα στοιχεία του Pornhub

Σύμφωνα με τα στατιστικά του πιο γνωστού ιστότοπου με ταινίες για ενηλίκους, στην Ελλάδα σημειώθηκε η μεγαλύτερη μείωση κίνησης κατ τη διάρκεια του τελικού: «Οι στατιστικολόγοι μας ανέλυσαν τα δεδομένα και φέτος για να δουν πώς η φετινή Eurovision άλλαξε τα μοτίβα κυκλοφορίας. Με τόσες πολλές χώρες που συμμετέχουν, δεν εξεπλάγησαν που είδαν τις πτώσεις και τις αναπόφευκτες αυξήσεις μετά τον διαγωνισμό!», αναφέρεται στην ιστοσελίδα. 

Αναλυτικά τα στατιστικά του Pornhub

Screenshot 1 141

Η Ελβετία κατέκτησε την 1η θέση φέτος, με τον καλλιτέχνη Nemo. Η χώρα σημείωσε πτώση -13,8%, ενώ η δεύτερη νικήτρια, η Κροατία, σημείωσε πολύ μεγαλύτερη πτώση -23,3%. Η Ουκρανία ήρθε στην 3η θέση με μικρή πτώση μόλις -4,7%. Η Γαλλία ήρθε στην 4η θέση με -12,6% και το Ισραήλ στην 5η θέση με πτώση -10,4%. Στη χώρα υποδοχής, τη Σουηδία, η κίνηση μειώθηκε – 11,2%.

Η Ελλάδα σημείωσε την μεγαλύτερη μείωση κίνησης

Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη μείωση της κίνησης, με πτώση -27,6%. Άλλες χώρες με υψηλές επενδύσεις ήταν η Λετονία, με πτώση -21,2% και η Κύπρος, με πτώση -19,6%.

Μείωση επισκεψιμότητας των πέντε κορυφαίων χωρών φιναλίστ

«Στη χώρα υποδοχής, τη Σουηδία, η κίνηση παρέμεινε λίγο πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις 18:00, ενώ οι πολίτες τους κρυφά σε μια μικρή απογευματινή απόλαυση πριν από το μεγάλο σόου. Μέχρι τις 18:00, η κίνηση προς το Pornhub άρχισε να μειώνεται, φτάνοντας στο χαμηλό του -13% στις 23:00. Μέχρι τα μεσάνυχτα, μετά την εμφάνιση της χώρας, η κίνηση άρχισε να αυξάνεται ξανά, με πτώση μόλις -4% κάτω από το μέσο όρο. Στη συνέχεια, οι στατιστικολόγοι μας είδαν μια άνοδο στην επισκεψιμότητα κατά +11% στη 01:00 πριν πέσει στο -2% στις 02:00.

Σε όλη την Ελβετία, η κίνηση προς το Pornhub άρχισε να μειώνεται λίγο γύρω στις 13:00 και παρέμεινε έτσι μέχρι τις 20:00, όταν οι αριθμοί άρχισαν πραγματικά να αλλάζουν. Μέχρι τις 23:00, η κίνηση στη χώρα μειώθηκε -14%. Γύρω στα μεσάνυχτα, μετά το τέλος του διαγωνισμού, η κίνηση άρχισε να αυξάνεται προς το Pornhub, με πτώση -8%. Μέχρι τη 01:00, όταν όλοι επέστρεψαν σπίτι από το πάρτι, η κίνηση σημείωσε μεγάλη αύξηση +16%. Χωρίς αμφιβολία οι Ελβετοί ένιωθαν καλά και ήθελαν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη τους νίκη.

Στην Κροατία, τη δεύτερη χώρα, η κίνηση προς το Pornhub παρέμεινε ως επί το πλείστον σταθερή μέχρι τις 19:00, οπότε έπεσε στο -5% και στη συνέχεια συνέχισε αυτή την πτωτική τάση μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν σημείωσε τεράστια πτώση -30%. Αμέσως μετά, στη 01:00, η κίνηση εκτινάχθηκε +20% και παρέμεινε πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κίνηση στην Ουκρανία ανεβοκατέβαινε τις απογευματινές ώρες μέχρι τις 19:00, όταν έφτασε στο -1% και συνέχισε να πέφτει στο -7% στις 23:00. Μέχρι τα μεσάνυχτα, η κίνηση αυξήθηκε +4% και έφτασε στο υψηλό του +7% στη 01:00 πριν σταθεροποιηθεί γύρω στις 03:00.

Η Γαλλία ήταν η πιο συγκεντρωμένη στον ανταγωνισμό. Η κίνηση ήταν κάτω από το μέσο όρο όλο το απόγευμα, φτάνοντας στο -9% στις 20:00 και στη συνέχεια στο -14% στις 23:00. Μόλις στη 01:00 η κυκλοφορία επέστρεψε κανονικά, με αύξηση +1% και μετά +4% στις 02:00.

Η κίνηση στο Ισραήλ παρέμεινε ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο μέχρι τις 17:00. Μέχρι τις 18:00 σημείωσε πτώση -7% και συνέχισε να παρουσιάζει διακυμάνσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν η κίνηση μειώθηκε -12%. Μέχρι τη 01:00, εκτοξεύτηκε στο +12% πριν πέσει ξανά στις 02:00», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved