instagram tfdo Έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίξει στη θέση του όσο έκανε διακοπές

Ξαφνικά δεν «έπαιρνε» ούτε τα αγγλικά, ούτε και τι σχήμα έχει μπάλα. Και έχει περάσει από Μπαρτσελόνα ο άτιμος.

Αυτό το αστείο γινόταν επί χρόνια με τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς στο μπάσκετ, οι οποίοι εκτός από το ότι ήταν ολόιδιοι φατσικά και σε ύψος, είχαν και παρόμοιο στιλ παιχνιδιού, ότι άλλαζαν φανέλα και έμπαινε ο ένας στη θέση του άλλου. 

Αυτό το αστειάκι όμως φαίνεται έγινε πραγματικότητα και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς τις τελευταίες ώρες ο Έντγκαρ Ιέ που αποκτήθηκε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, λέγεται ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια έκανε διακοπές και τη φανέλα του πήρε ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο. Το viral της ημέρας με λίγα λόγια.

 

 

Πώς το διαπίστωσαν αυτό στην Ντιναμό;

Όταν ο ένας αδερφός ξέρει μπάλα και ο άλλος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι μπορεί να έκαναν εσωτερική ανταλλαγή φανέλας. Όταν όμως, ο δίδυμος δυσκολεύεται να επικοινωνήσει στα αγγλικά, την ώρα που ο «αυθεντικός» μπορούσε να συνεννοηθεί στη συγκεκριμένη γλώσσα άνετα, τότε είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί η απάτη.

 

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά είναι σχεδόν βέβαια πως ο «fake» Ιέ φόρεσε την φανέλα για περίπου 5 παιχνίδια και αν αποδειχθεί αυτό, τα δύο αδέρφια να απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις, όπως και η ίδια η ομάδα της Ρουμανίας που κινδυνεύει να χάσει τους οκτώ βαθμούς που πήρε σε αυτά τα ματς. Έστω κι αν από ό,τι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνώριζαν για την αλλαγή που έγινε μεταξύ των διδύμων. 

Έχει παίξει και Μπαρτσελόνα ο Ιέ

Ο 30χρονος αμυντικός (ο αυθεντικός) είναι προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία πέρασε από Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ. Από την άλλη, ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος και δεν θεωρείτο ανάλογα ταλαντούχος έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και στην Πολωνία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved