Πόσο υποτιμητικό είναι να σε αποκαλούν με το όνομα της κοπέλας σου;

Μιλάμε για τον κύριο της κυρίας.

Είναι από εκείνες τις άβολες φορές, που «χάθηκαν» οι αντρικές κουβέντες και αυτό σημαίνει ότι η ευθύτητα έχει πάει περίπατο. Είναι από εκείνες τις φορές που ακούς φιλάθλους να απευθύνονται σε παίκτες ποδοσφαίρου ή δημόσια πρόσωπα αναφέροντας τις γυναίκες τους. Και από την άλλη είναι και εκείνη η παρέα που προσφωνεί ένα μέλος από την παρέα τους με το όνομα της κοπέλας του. Μπορεί να έχει γίνει με πολλές αφορμές, αλλά η αιτία είναι πάντα η ίδια: η υποτιμητική διάθεση, αλλά και κακή ψυχολογία. Είναι μία «ανοησία» που πιάνει τους άντρες μεταξύ τους όταν θέλουν να κάνουν έναν άλλον άντρα να αισθανθεί άσχημα. Είναι ο κύριος της κυρίας.

5 λάθη που κάνουν οι 30άρηδες με το στιλ τους

Ο κύριος της κυρίας ουσιαστικά υποδηλώνει ότι ο κύριος δεν έχει καμία δική του βούληση, στην ουσία δεν έχει δική του άποψη. Οπότε είναι ένας τρόπος για να μειώσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι παρόμοιο με το να κοροϊδεύεις κάποιον για τις ιδιορρυθμίες ή τις συνήθειές του με μια επιπλέον δόση χλευασμού. Πολλές φορές οι άντρες γίνονται πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους σε μία προσπάθεια να μειώσουν ο ένας τον άλλον και έτσι χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.

 

 

Όταν χάνεται από την παρέα τους ένας φίλος τους, τότε είναι πιθανόν να πιστεύουν ότι φταίει η κοπέλα του που τον «σέρνει από τη μύτη» και άλλα τέτοια, ενώ στην πραγματικότητα δεν φταίει κανείς και δεν υπάρχει καν δίλημμα. Μέσα σε αυτή τη συμπεριφορά μπορεί να κρύβονται πολλές αιτίες όπως είναι η ζήλια, η δυσαρέσκεια σε ένα πρόσωπο και γενικά οτιδήποτε αρνητικό συναίσθημα, όμως σίγουρα δεν δικαιολογείται η προσφώνηση.

3 ταινίες που μας ενέπνευσαν να γίνουμε καλύτεροι άντρες

Ό,τι μπορεί να είναι διασκεδαστικό για ένα άτομο θα μπορούσε να είναι βλαβερό για ένα άλλο, επομένως είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε μέχρι που φτάνουν οι χοντράδες για τον κάθε άνθρωπο. Είναι ένας τρόπος να πειράξεις έναν φίλο σου, αλλά μέχρι εκεί. Όταν αρχίζει και ξεφεύγει χάνεται το αστείο της υπόθεσης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved