associated press Σε άλλα νέα έχουμε beef ανάμεσα σε Μαρίνα Σάττι και Luben

Κάτι που έλειπε από τις διαδικτυακές ζωές μας.

Πόση Μαρίνα Σάττι μπορεί να καταναλώσει το τηλεοπτικό - διαδικτυακό κοινό; Αρκετή απ’ ότι φαίνεται. Ο μεγάλος τελικός της Eurovision έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα απόνερά του έχουν σφουγγίσει. Κάθε είδηση για την Μαρίνα Σάττι, το Ισραήλ, τον Ζερόμ Καλούτα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο διαγωνισμού τραγουδιού του πλανήτη, πουλάει σαν τρελή. Ανεβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης και κάνει τα analytics των sites να χορεύουν σε τρελούς ρυθμούς. 

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό πληροφοριών γεννήθηκε ένα νέο beef. Μία κόντρα που δεν την περιμέναμε αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δε μας χάλασε. Το Luben ανέβασε ένα meme όπως εμμέσως πλην σαφώς αφήνει σπόντες για… κωλοτούμπα της Μαρίνας Σάττι αναφορικά με το χασμουρητό της και την αντίδρασή της στη συμμετοχή του Ισραήλ. 

Το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι δε θα λύσει το Παλαιστινιακό

Το κλασσικό meme με τον γιγαντόσωμο σκύλο που παρουσιάζεται η συμμετοχή της Ιρλανδίας και το… σκυλάκι που παρουσιάζεται η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής δεν το άφησε να περάσει έτσι και σχολίασε κάτω από το post: “Σε είχα για πιο έξυπνο. I guess I was wrong”. Τα σχόλια πήραν φωτιά και η πλειοψηφία στηρίζει το Μαρινάκι. Κόντρα δηλαδή στα προγνωστικά και στην προϊστορία που το Luben χαίρει της εκτίμησης του κοινού.

 

 

Με λάθος άτομο τα έβαλες Luben. Με τη Μαρίνα Σάττι, δεν μπλέκεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved