Είσαι έτοιμος για ακόμα δύο ταινίες Lord of The Rings;

Η πρώτη έρχεται κοντά μας το 2026.

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Peter Jackson,  κυκλοφόρησε ακριβώς την εποχή που τα κινηματογραφικά στούντιο αποφάσισαν ότι όλα έπρεπε να είναι ένα μεγάλο franchise που θα αφήσει την υπογραφή του για το μέλλον. Από αυτή την άποψη, είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι η Warner Bros δεν έχει αρμέξει το έργο του Tolkien περισσότερο. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα, ωστόσο, καθώς η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ότι υπάρχουν δύο νέες ταινίες του Lord of the Rings στα σκαριά.

Το πρώτο έχει προσωρινό τίτλο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το Κυνήγι του Γκόλουμ» και σκηνοθετείται από τον Αndy Serkis – καθόλου περίεργο. Το γεγονός ότι ο Serkis είναι στο project και δουλεύει σε σενάριο των Fran Walsh και Philippa Boyens (που συνέγραψαν τις προηγούμενες ταινίες της Μέσης Γης μαζί με τον Jackson), σημαίνει σίγουρα πολλά

 

 

 Ο τίτλος της νέας ταινίας, δείχνει ότι θα λάβει χώρα μεταξύ των γεγονότων του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, καθώς οι Gandalf και Aragorn αναζητούν τη Μέση Γη για τον Γκόλουμ, προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα για το δαχτυλίδι που κατείχε ο Bilbo και μετά ο Frodo. Ωστόσο πριν φτάσει το The Hunt for Gollum, θα δούμε ένα άλλο ενδιαφέρον έργο: μια ταινία σε στυλ anime που ονομάζεται The War of the Rohirrim. Αυτή η ταινία έρχεται αυτόν τον Δεκέμβριο και καλύπτει γεγονότα στο Rohan μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Όσον αφορά όμως την πρώτη ταινία, ο Serkis φαίνεται σαν μια εξαιρετική επιλογή για να σκηνοθετήσει αυτήν την ταινία και ελπίζουμε ότι θα βρουν μια σφιχτή, αυτοτελή ιστορία που λειτουργεί ως αυτόνομη. Μια καλή ευκαιρία να χαράξω μια θετική πορεία προς τα εμπρός για περισσότερες ταινίες στη Μέση Γη.

Το Ηunt for Gollum έρχεται το 2026.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved