Assosiated Press Με τα αδέρφια Γιόκιτς δεν είναι να μπλέκεις

Ο μικρός σαρώνει στο ΝΒΑ, οι άλλοι τσακίζουν κόσμο στις εξέδρες.

Όσος καιρός και αν περάσει, θα θυμόμαστε πάντα εκείνη την επική σπρωξιά του Νίκολα Γιόκιτς από πίσω στον Μαρκίφ Μόρις κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ. Ένα σπρωξίδι που μας έδειξε ότι ο κατά τεκμήριο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ, άμα αγριέψει δεν καταλαβαίνει τίποτα.

 

 

Όπως αποδείχτηκε, ο Γιόκιτς έμαθε να επιβιώνει καθημερινά από τα άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, με τα οποία πραγματικά δεν είναι να μπλέκεις.

Τι συμβαίνει στο σπίτι όταν υπάρχουν 3 αγόρια αδέρφια;

Τα μεγαλύτερα αδέρφια Γιόκιτς, λοιπόν, Στραχίνια και Νεμάνια, είναι οι πιο πιστοί ακόλουθοι του απόλυτου σταρ των Ντένβερ Νάγγκετς, αλλά όταν ο μικρός μπρο μπλέκει, εκείνα απειλούν να ορμήσουν ακόμα και στο παρκέ.

 

 

Τις τελευταίες ώρες, βέβαια, στο Game 2 κόντρα στους Λέικερς μπορεί το τελειωτικό χτύπημα να το έδωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ με το μπάζερ μπίτερ του, νωρίτερα όμως, βίντεο αποδεικνύει ότι δυνατό κροσέ έδωσε και ο Στραχίνια Γιόκιτς σε φαν των αντιπάλων.

Τα αγαπημένα αδέρφια υπερνικούν και την πιο δυνατή φιλία

Το κακό στην περίπτωση του Στραχίνια είναι ότι το ΝΒΑ δεν είναι παίξε-γέλασε και σε τέτοιες συμπεριφορές δεν συγχωρεί. Για να δούμε τι θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved