Το beef Beckham-Wahlberg είναι ο λόγος που δεν μπλέκουμε επαγγελματικά με τις φιλίες

Από παρεάκι και κολλητιλίκια, στις μηνύσεις και τις ανταλλαγές δηλώσεων. Κρίμα. 

Δεν θες ποτέ να δεις μια φιλία να καταλήγει έτσι. Μπορεί να λέμε ότι η ανδρική φιλία κρατάει για πάντα, δεν σημαίνει όμως ότι οι ανάγκες της καθημερινότητας και τα ενδιαφέροντα δεν θα επηρεάσουν ποτέ τη συχνότητα της «αδελφικής» σχέσης μεταξύ δύο ανδρών.

Τι συμβαίνει όμως όταν μια φιλία δεν έχει ξεκινήσει με σωστές βάσεις -δηλαδή αλληλοεκτίμηση και βαθιά συμπάθεια- αλλά με σκοπό την εκμετάλλευση; Κάπως έτσι βλέπει τα πράγματα ο David Beckham στη (λυκο)φιλία του με τον Mark Wahlberg και αυτή τη στιγμή θέλει να του πάρει 20 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλα αυτά ο Μark Wahlberg είναι ο πεθερός που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει

Γιατί όμως έχουμε beef μεταξύ Beckham και Wahlberg

Όταν ο Becks μετακόμισε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, προκειμένου να παίξει στους Λ.Α. Γκάλαξι, o Hollywood Star, Mark Wahlberg  έπιασε φιλίες με τον άλλοτε θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πείθοντάς τον με αυτόν τον τρόπο να επενδύσει σε ένα fitness brand του οποίου είναι chief brand officer.

 

Θυμηθείτε εδώ το μεγάλο μας αφιέρωμα για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Με τον καιρό έγιναν κολλητοί και ο Beckham επένδυσε συνολικά 8,5 εκατομμύρια λίρες. Σύμφωνα όμως με το The Sun, ο David Beckham κατηγορεί τον άλλοτε κολλητό του, ότι έχασε περισσότερα από τα χρήματα που επένδυσε αρχικά, καθώς η μετοχή της εταιρίας έπεσαν αισθητά. Βάσει μάλιστα των ισχυρισμών του, τονίζει ότι αυτό συνέβη επειδή οι μετοχές που του υποσχέθηκαν, παρακρατήθηκαν έως ότου πέσουν οι τιμές τους, ενώ ταυτόχρονα μηνύει τον Wahlberg για δόλια συμπεριφορά, προκειμένου να τον παραπλανήσει να συνεργαστούν. Μην αποκλείετε να έκανε κάνα «πέσιμο» ο ηθοποιός στη Βικτόρια για τα 50ά γενέθλιά της και τώρα να έχει στραβώσει τόσο ο Άγγλος, που θέλει πίσω 20 εκατομμύρια λίρες.

 

 

Ο Wahlberg μπορεί να υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες του Beckham είναι εντελώς αβάσιμες, η ουσία είναι όμως ότι το ρήγμα στη σχέση των δύο αντρών έχει γίνει ήδη. Η τρανή απόδειξη ότι η φιλία και η μπίζνα είναι εντελώς διαφορετικές φύσεις. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved