Μπορούσε να λείπει ο Keanu Reeves από το Ballerina;

To spin off του John Wick εκτός από Ana de Armas, θα έχει και τον αγαπημένο μας assassin.

Σίγουρα πανηγυρίζουμε για τη συγκεκριμένη είδηση, ειδικά από τη στιγμή που αφορά τον John Wick και όλο του το σύμπαν. Με το spin-off να πλησιάζει με την Ana de Armas σε πρωταγωνιστικό ρόλο, είχαμε μια αγωνία να μάθουμε αν θα είναι μόνη της σε αυτή της την αποστολή, ή θα έχει κάποια βοήθεια από κάποιον… διάσημο εκτελεστή.

Τελικώς, όπως έγινε γνωστό στην κεκλεισμένων των θυρών CinemaCon, την εκδήλωση που αφορά στελέχη και ιδιοκτήτες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Ballerina και μαντέψτε ποιος συμμετέχει.

 

 

Μα φυσικά ο Keanu Reeves!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Variety, το εν λόγω βίντεο ξεκινά με την de Armas να ρωτάει τον John Wick: «Πώς μπορώ να αρχίσω να κάνω αυτό που κάνεις εσύ;» Ως από μηχανής θεός, ο Keanu εμφανίζεται και της απαντά: «Φαίνεται ότι το έχεις κάνει ήδη».

Με βάση όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Ballerina θα διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του John Wick: Chapter 3 – Parabellum και του John Wick: Chapter 4 και θα ακολουθεί την de Armas η οποία υποδύεται μια μπαλαρίνα-δολοφόνο που κυνηγάει τους φονιάδες της οικογένειάς της. Στην ταινία θα εμφανιστούν πέρα από τον John Wick και άλλοι ηθοποιοί που έχουμε απολαύσει στα John Wick, όπως οι Lance Reddick, Ian McShane και Anjelica Huston.

Το Ballerina αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου του 2025.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved