To trailer του Joker 2 είναι ένα love story μέσα στο χάος

Joker και Harley Quinn, στον δικό τους μελωδικό κόσμο σε σκηνοθεσία του Todd Phillips. Πόσο χάος αντέχεις;

Μας είχε προειδοποιήσει η Warner Bros. ότι πλησιάζει αυθεντικό τρέιλερ για την ταινία Joker: Folie à Deux, με ένα teaser όπου το σαρδόνιο γέλιο του Arthur Fleck διαπέρασε κάθε αφτί που το άκουσε.

 

 

Και σήμερα έφτασε το αυθεντικό τρέιλερ του Joker 2

Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά και επίσημα από το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Todd Phillips καταλάβαμε ξεκάθαρα δύο πράγματα. Το γιατί θα είναι ένα είδος μιούζικαλ και ότι ο Joker του Joaquin Phoenix έχει το όνομα του στον τίτλο, δεν είναι όμως ο ξεκάθαρος πρωταγωνιστής. Lady Gaga is in the house και η Harley Quinn ετοιμάζεται να απογειώσει το εσωτερικό χάος του Clown Prince of Crime στην Gotham City.

 

 

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024, ενώ στο cast θα βρίσκονται πέρα από τους πρωταγωνιστές και οι Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin), Catherine Keener (Get Out), Harry Lawtey (The Pale Blue Eye) και Jacob Lofland (Justified).

Διαβάστε επίσης: Η κριτική μας για την πρώτη ταινία

Αν αναλογιστούμε ότι το μπάτζετ της ταινίας έχει εκτοξευτεί ήδη στα 200 εκατομμύρια δολάρια από τα 60 της πρώτης, καταλαβαίνουμε ότι οι απαιτήσεις του πρότζεκτ είναι ήδη πολύ μεγάλες. Όχι ότι δεν το περιμέναμε κιόλας.

 

joker2

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved