Το main event του Wrestlemania 40 είχε όλη τη σύγχρονη ιστορία του WWE

Και John Cena, και Dwayne The Rock Johnson, και Undertaker. Ποιο Cody Rhodes vs Roman Reigns;

Σαφώς και δεν γαλουχηθήκαμε όλοι με το WWE, ωστόσο, όταν το έφερε στην Ελλάδα το 2003 το τότε TV Magic, οι περισσότεροι έπαθαν αμόκ. Κάποια στιγμή επέστρεψε μέσω της τηλεόρασης του SKAI πριν 3 χρόνια (έπαιζε και στην Nova κάποια στιγμή), αλλά τόσα χρόνια χωρίς άμεση επαφή ήταν δύσκολο πολύ να ενώσει το τότε με το σήμερα.

Οι τότε πρωταγωνιστές Undertaker, John Cena, The Rock, HHH και Brock Lesnar είχαν οριακά πάρει όλοι σύνταξη και στη θέση τους ήρθαν οι Roman Reigns, Drew McIntyre, Seth Rollins και Cody Rhodes, με την παλιά φρουρά να εκπροσωπείται από τον Lesnar, τον Edge που ξανάνιωσε μετά από χρόνια αλλά πήρε μεταγραφή για το ανταγωνιστικό AEW και τον αειθαλή Rey Mysterio που ακόμα ίπταται. Την ίδια ώρα, ο ΗΗΗ αποσύρθηκε μεν αλλά όντας το μεγάλο αφεντικό του προγράμματος, αποδεικνύεται ακόμα πιο σαρδόνιος και τρομερός στη δουλειά του, καταφέρνοντας κάθε χρόνο να κάνει το πρόγραμμα ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο έτος.

Είδατε τον John Cena να βγαίνει γυμνός στα Όσκαρ;

Και όπως συνηθίζεται σε κάθε χρονιά του WWE, όλη η χρονιά κορυφώνεται στο μεγαλύτερο Pay Per View της χρονιάς, το Super Bowl του Wrestling, το Wrestlemania.

 

 

Ένα main event αντάξιο όλων των Wrestlemania

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, το Wrestlemania διεξάγεται σε δύο ξεχωριστές ημέρες και αυτή ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει σε δύο δόσεις τον νέο αγαπημένο του, Cody Rhodes (υιό του θρυλικού Dusty Rhodes και αδερφός του Dustin Rhodes, γνωστού ως Goldust), τον μεγάλο του αντίπαλο και κάτοχο του τίτλου εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια, Roman Reigns αλλά και τον Dwayne «The Rock» Johnson -σ.σ. είναι ξαδέρφια με τον Reigns- ο οποίος εμφανίστηκε ως villain για να δημιουργήσει μεγαλύτερη ίντριγκα.

Ο Dwayne Johnson ζητάει εξιλέωση από το ψιλικατζίδικο που έκλεβε μικρός

Τα δύο ξαδέρφια της Bloodline (όπως ονομάζεται η ομάδα του Roman Reigns) αντιμετώπισαν το Σάββατο σε ένα tag team match τον Cody Rhodes με τον Seth Rollins και επειδή επικράτησαν, ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Rhodes και Reigns θα είχε κανόνες που θα βόλευαν τον Undisputed WWE Universal Champion.

 

Πώς θα κάνεις τον λαιμό του Brock Lesnar.

Μόνο που ο πανούργος HHH βρήκε την ευκαιρία να ρίξει στο παιχνίδι όλη τη σύγχρονη και παλιά ιστορία του WWE, με παρουσίες εκπλήξεις που έκαναν παλιούς και καινούργιους φαν του WWE να τρελαθούν από τη χαρά τους.

 

 

«Μπούκαρε» ο John Cena, έσκασε μύτη ο Rock, τους αποτελείωσε ο Undertaker

Αν το σκεφτεί κανείς, μόνο ο Stone Cold Steve Austin έλειπε για να γίνει χαμός. Ακόμα και έτσι όμως, οι «μπούκες» των θρύλων των προηγούμενων ετών έκαναν το κοινό να ξεχάσει τον ίδιο τον αγώνα. Ειδικά δε, την ώρα που χτύπησε η καμπάνα του Undertaker για να τελειώσει τον Rock, ήταν ίσως η στιγμή του διημέρου.

 

 

Α ναι, ο Cody Rhodes κατέκτησε τον τίτλο μέσα σε όλα, αλλά η φρενίτιδα με όλους αυτούς τους τιτάνες να τις «παίζουν» ξανά μεταξύ τους επισκίασε το ίδιο το αποτέλεσμα.

Well done WWE.  

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved