Assosiated Press Γίνεται να μην ενθουσιαζόμαστε με το ντοκιμαντέρ του Allen Iverson;

«Είμαι έτοιμος να πω την ιστορία μου». Πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο «Answer».

Θα είναι άραγε τόσο επικό όσο το «Last Dance»; Εδώ που τα λέμε έχει και το κατάλληλο topic για να διαπρέψει. Γίνεται αλλιώς όταν πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον Allen Iverson;

H ξεχωριστή φανέλα με το «3».

Μπορεί να μην είναι ένα docuseries, όπως εκείνο για τον Air Jordan, ωστόσο και μόνο που βρίσκεται η Amazon MGM Studios από πίσω, τότε μόνο καλά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε. Μαζί θα βοηθήσουν στην παραγωγή η εταιρεία Jersey Legends του Shaquille O'Neal, ένα τμήμα της Authentic Studios, και την Unanimous Media του Stephen Curry, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η One9.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Amazon – θα διανεμηθεί μέσω Prime σε περισσότερες από 240 χώρες – το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στη ζωή του Α.Ι. του ΝΒΑ, του κοντού που κοίταξε κατάματα τα θηρία σε μία εποχή που το μπάσκετ ανήκε ακόμα στους ψηλούς και με το χάρισμά του κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για όλους τους μικροσκοπικούς αλλά θαυματουργούς παίκτες του σήμερα (βλ. Steph Curry).

Παράλληλα, θα ρίξει φως σε όλες τις εκφάνσεις και τις δύσκολες στιγμές του Iverson, από τα χρόνια στο Χάμπτον της Βιρτζίνια μέχρι την άνοδο στο ΝΒΑ και το άδοξο φινάλε σε μια καριέρα που δεν ηρέμησε ούτε μία μέρα.

«Ο Allen ήταν πρωτοπόρος στον κόσμο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας», δήλωσε εκ των παραγωγών του ντοκιμαντέρ, Shaquille O'Neal, ο οποίος ολοκλήρωσε λέγοντας πως «αυτό το ντοκιμαντέρ θα επαναπροσδιορίσει την κληρονομιά του Answer».

 

 

Από την πλευρά του, ο Allen Iverson δήλωσε για το ντοκιμαντέρ, το οποίο ακόμα δεν έχει όνομα, πως «είμαι έτοιμος να πω την ιστορία μου με τον δικό μου αυθεντικό τρόπο. Δεν μπορώ να περιμένω για τους ανθρώπους να δουν μια πλευρά μου που δεν έχουν δει ποτέ πριν».

Με την ίδια ανυπομονησία το περιμένουμε και εμείς. Γιατί πάνω από όλα, ο Allen Iverson ήταν εκείνος που έδωσε στυλ στο μπάσκετ

Εμείς πάντως βρήκαμε ήδη ένα ντοκιμαντέρ για τον Iverson, με τίτλο The Answer, το οποίο μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved