Πότε θα προβληθεί το πρώτο trailer του Joker: Folie à Deux

Το hype για την νέα ταινία του Clown Prince of Crime έχει ήδη γιγαντωθεί.

Mας έχει καθηλώσει και μας έχει ξανά καθηλώσει και μάντεψε θα μας καθηλώσει ξανά. Φυσικά μιλάμε για το Joker. Μπορεί το Joker: Folie à Deux να μην έχει κυκλοφορήσει, αλλά ήδη έχει γίνει το talk of the town, παρότι η Warner Bros. σε μία πρώτη φάση δεν έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγωγή. Ας το σκεφτούμε, όμως πόσο χαλιά μπορεί να είναι ο Joaquin Phoenix; Είναι κάτι παράδοξο να συμβαίνει, είναι λες και δύο αυτές οι δύο έννοιες δεν συνδέονται με τίποτα. Επίσης, αν κάτι αναγνωρίζεις στη Lady Gaga είναι ότι είναι εργατική, άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο για τον ρόλο της. Μέχρι να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις μας, μπορούμε να σου πούμε ότι μάθαμε πότε θα πάρουμε την πρώτη γεύση της ταινίας, το πρώτο trailer, δηλαδή.

Είναι η Lady Gaga η Harley Quinn που θέλουμε;

Συγκεκριμένα, στις 9 Απριλίου αναμένεται να δούμε το πρώτο trailer, από εκεί και πέρα το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε στις 4 Οκτωβρίου 2024, όταν το νέο κεφάλαιο, δηλαδή η νέα ταινία θα ξεκινήσει. Τέσσερα ακριβώς μάλιστα χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας.

Η Warner Bros Pictures «αποκάλυψε» την πρώτη αφίσα του Joker 2 όπου πρωταγωνιστούν οι γνωστοί-άγνωστοι, Joaquin Phoenix και Lady Gaga ως Arthur Fleck/Joker και Harley Quinn αντίστοιχα. Η ταινία θα περιλαμβάνει πάνω από 15 διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών όντας ένα αμιγώς μιούζικαλ φιλμ. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα είναι και οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

 


Κάποιες φορές σε οδηγεί η ζωή στα πράγματα

Τα σχέδια μας πολλές φορές ανατρέπονται και πώς είναι δυνατόν να μην γίνεται αυτό όταν η επιτυχία της ταινίας είναι τόση μεγάλη; Και μπορεί ο σκηνοθέτης Todd Phillips να μην προγραμμάτιζε το sequel για τον θρυλικό κακοποιό, όμως να που τελικά συνέβη. Κάτι φυσικά που οδηγεί σε μεγαλύτερη ανυπομονησία τους θαυμαστές της ταινίας καθώς πρόκειται για μια από τις επιτυχημένες ταινίες του κινηματογράφου. Καθώς πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα του Joker 2, οι προσδοκίες όλο και αυξάνονται. Και πάνω από όλα περιμένουμε την ταινία να προβληθεί στους κινηματογράφους και το trailer. 

Joaquin Phoenix: Το χαμόγελο που σκοτώνει



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved