Οι Κύπριοι ξέρουν γιατί θα ψηφίσουν Μαρίνα Σάττι στη Eurovision

Influencers από την Κύπρο εξηγούν τι είναι αυτό που κάνει το ελληνικό τραγούδι τόσο αρεστό.

Υπάρχει φαίνεται ένα μοτίβο πίσω από το ZARI της Μαρίνας Σάττι, για αυτό και όσο περνάει ο καιρός τόσο πολύ κερδίζει τον κόσμο. Κάτι τέτοιο άλλωστε αποτυπώνεται στην αποδοχή που λαμβάνει το τραγούδι στην Ελλάδα.

 

Τελικά αρέσει στους Έλληνες το ZARI της Μαρίνας Σάττι;

Στην αρχή όλοι εκνευρίζονται με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι που θυμίζει κάτι μεταξύ κουνουπιού και Τζαρ Τζαρ Μπινγκς από τα πρίκουελ του Star Wars, όταν όμως το ξανακούσει κανείς αρχίζει να συνειδητοποιήσει τους στίχους και αν το ακούσει αρκετές φορές ακόμα καταλήγει να κολλήσει μαζί του.

 

 

Υπάρχει σχέδιο με λίγα λόγια. Δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει για τους Έλληνες, για τους Κύπριους δείχνει να έχει πιάσει 100%.

 

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με Κύπριος influencers να αναλύουν την μέθοδο που ακολουθεί το ZARI για την κατάκτηση του μυαλού μας, έχει μέχρι στιγμής  1.5 εκατομμύριο views. Αν σκεφτούμε ειδικά ότι το έφτιαξαν Κύπριοι content creators και η Κύπρος έχει 1.2 εκατομμύρια πληθυσμό το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι έχουμε ένα δωδεκάρι για την βραδιά της Eurovision. Θα έχουμε άραγε και άλλα; Αν κρίνουμε από τον ανταγωνισμό, μάλλον θα έχουμε.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved