Eurokinissi Αυτός είναι ο πιο ακριβός δρόμος στην Ελλάδα

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί έναν μικρό παράδεισο.

Η Αθήνα είναι μία περίεργη πόλη. Μέσα σε λίγα μόλις μέτρα θα δεις τεράστιες αντιθέσεις. Από το chic Κολωνάκι στα εναλλακτικά Εξάρχεια, μπορεί να είναι ένα τσιγάρο δρόμος, ωστόσο στο επίπεδο της κουλτούρας και των τιμών, η απόσταση είναι αρκετά μεγαλύτερη. Κι αν τα ενοίκια έχουν γίνει απλησίαστα σε κάθε στενό της πόλης, υπάρχει όντως μία γειτονιά που δεν απευθύνεται σε όλους μας. 

Πρόκειται για την οδό Ηρώδου Αττικού, εκεί που στεγάζεται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είναι το επίσημο γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από το 1982. Δίπλα στον Εθνικό Κήπο εκτείνεται ο ακριβότερος δρόμος της Ελλάδας και οι κατοικίες είναι μόνο υπερπολυτελή διαμερίσματα. Αν έχεις κάνει μία βόλτα εκεί μέσα, γνωρίζεις πως πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο ακριβώς στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

 

 

Ο δρόμος συνδέει τις συνοικίες του Κολωνακίου, ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, και του Παγκρατίου, μιας από τις πιο ιστορικές συνοικίες του κέντρου των Αθηνών. Από το 2021, μετά τις αλλαγές στις ζώνες τιμών των αντικειμενικών αξιών, οι τιμές των κατοικιών της ανά τετραγωνικό μέτρο έφτασαν τα 10.200 ευρώ. 

“Tourists go home”: Οργισμένος Εξαρχειώτης γίνεται viral και διχάζει -προφανώς- το διαδίκτυο

Φυσικά εμπορικά καταστήματα δεν υπάρχουν, κάτι που κάνει ακόμα καλύτερη την ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved