Κάνε δώρο στο κορίτσι μονωτική ταινία, όχι βραχιόλι. Ξέρει ο Balenciaga

Δεν είναι ο τομέας μας, αλλά δεν γίνεται να μην τρολάρουμε το νέο «κόσμημα» του οίκου μόδας Balenciaga.

Κοίτα να δεις που ο οίκος Balenciaga έχει βαλθεί να μας λύσει τα χέρια σε περιόδους αφραγκίας. Διότι αν δεν βαστάει το πορτοφόλι σου ένα καλό δώρο για το κορίτσι σου, μπορείς να της πάρεις μια μονωτική ταινία, να κολλήσεις πάνω ένα αυτοκόλλητο Balenciaga και να την βγάλεις καθαρή.

Τσάντα Balenciaga που μοιάζει με σακούλα από πατατάκια κοστίζει μια περιουσία

Και αν σου πει τίποτα το κορίτσι -θα πάει να σε χωρίσει είναι βέβαιο- εσύ θα της δείξεις την παρακάτω φωτογραφία:

 

 

Αν είδες μονάχα, το φουστάνι-σακούλα και τα γυαλιά του Judge Dredd στο εν λόγω μοντέλο, δεν πειράζει, σου έχουμε και TikTok βίντεο που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας.

 

@highsnobiety Would you wear this? ? #balenciaga ♬ Imperfect Island - DJ BAI

 

Όλο αυτό γίνεται διότι ο Ντέμνα Γβασάλια, ο creative director του Balenciaga, κατάφερε να γίνει viral με ένα νέο προϊόν, το οποίο έχει προκαλέσει απορία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και ποιο είναι το νέο αυτό κομμάτι της συλλογής (δεν πωλείται ακόμα γιατί ανήκει στη συλλογή aw2024); Μια μονωτική ταινία στην οποία αναγράφεται το logo Balenciaga.

Και το χειρότερο από όλα; Τη χρεώνει και πανάκριβα! Αν πάντως γίνουν μόδα οι μονωτικές ταινίες στα γυναικεία χέρια, ή που θα μας λύσει το οικονομικό πρόβλημα ή που θα ακριβύνουν και οι νορμάλ μονωτικές ταινίες και δεν θα έχουμε να κλείσουμε τις κούτες στην μετακόμιση.

Εδώ να μας πεις ο Ντέμνα χρέωσε υπερβολικά μια φούστα-πετσέτα, στην μονωτική ταινία θα κολλούσε;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved