Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου γίνεται viral για πανό εκδίκησης στην πρώην του

Πρέπει να τον πόνεσε λίγο ο χωρισμός.

 

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, έτσι λένε… Εμείς δεν ξέρουμε τα κίνητρά μας είναι πάντα ευγενικά, ωστόσο αυτή η viral είδηση μας κέρδισε το ενδιαφέρον. Και θα πούμε ότι στηρίζουμε την κίνηση του συγκεκριμένου ανθρώπου, αν και πιστεύουμε ότι τζάμπα χύθηκε μελάνι για τη συγκεκριμένη τύπισσα. Αν έναν άνθρωπο τον νοιάζουν μόνο τα χρήματα δεν έχει θέση στη ζωή μας. Βέβαια, μπορεί το παρακάτω να είναι μία ακόμη ιστορία μάρκετινγκ, όμως όπως και να έχει μπορεί να σου δώσει καμία ιδέα -μπορεί και όχι.

Ο χωρισμός πληγώνει περισσότερο τους άντρες από όσο τις γυναίκες

Συγκεκριμένα, η ιστορία έχει ως εξής: Κορεατικό εστιατόριο bbq στη Μελβούρνη της Αυστραλίας έγινε viral για ένα πανό που υποτίθεται ότι έγραψε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην πρώην του και αναγράφει το εξής: «Γεια σου Σοφία, με χώρισες γιατί ήμουν φτωχός», γράφει το πανό μπροστά από το ακόμη ανοιχτό Chingu Korean BBQ εστιατόριο στο Caroline Springs και συνεχίζει: «Τώρα έχω χρήματα για να ανοίξω ένα κορεάτικο μπάρμπεκιου, το μετανιώνεις τώρα;». Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο Reddit, κέρδισε το ενδιαφέρον στο r/Melbourne subreddit, λαμβάνοντας πάνω από 200 σχόλια.

Οι χρήστες του διαδικτύου επέλεξαν την πλευρά μεταξύ της Σοφίας και της ιδιοκτήτητ του εστιατορίου, ενώ άλλοι το χαρακτήρισαν ως ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ για το άνοιγμα του εστιατορίου. Δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί το εστιατόριο.

Τα σχόλια των χρηστών 

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα στο μπάρμπεκιου», είπε έξυπνα ο χρήστης του Reddit. Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Σουβλίστηκε».
«Ψήθηκε», είπε ένας τρίτος. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του διαδικτύου στο «#TeamSophia» αναρωτιούνται εάν θα είναι κερδοφόρα η επιχείρηση τροφίμων και ποτών.

«Αυτό το άτομο δεν ξέρει ότι δεν υπάρχουν χρήματα στη βιομηχανία τροφίμων», έγραψε ένας Redditor. Ένας άλλος είπε: «Ανατροπή της πλοκής: Η επιχείρηση αποτυγχάνει μέσα στους πρώτους έξι μήνες και η Σοφία γράφει σε πανό: «Ήξερα ότι ήσουν ένας χαμένος».

Άλλοι πιστεύουν ότι η Σοφία δεν θα έχανε τον ύπνο της για την επιτυχία του πρώην της: «Δεν νομίζω ότι η Σοφία θα μπορέσει να το δει αυτό από το γιοτ του νέου της φίλου».

Χώρισες; 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις

Για όσους ήταν στο πλευρό της Σοφίας, είπαν μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι χρειάζεται να το κάνει αυτό εκτός από το να προχωρήσει, αποδεικνύει ότι δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένος στη ζωή του».

Ο χρήστης FormerlyKnownAsBeBa συμφώνησε: «Πήρε τη σωστή απόφαση…Το γεγονός ότι δεν μπορεί να απολαύσει την επιτυχία του χωρίς κάποια θλιβερή προσπάθεια να το τρίψει στο πρόσωπο της πρώην του είναι απλώς λυπηρό».

Korean BBQ... with a vengeance??
byu/FanTa_DudE inmelbourne


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved