Η Μαρίνα Σάττι δε δίνει δεκάρα για σένα που αποκαλείς το τραγούδι της “Αχταρμά”

Και μεταξύ μας, πολύ καλά κάνει.

Ανεβαίνει, όλο ανεβαίνει. Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην 7η θέση αλλά αυτό δεν της αρκεί. Ετοιμάζεται να κάνει την Ευρώπη να παραμιλήσει και θέλει να γράψει ιστορία φέρνοντας την πρωτιά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Θα έπρεπε να μας χαλάει αυτό; Όχι. Αλλά δεν λειτουργούν όλοι με τη λογική. Υπάρχουν κάποιοι που θέλοντας να αισθανθούν την επιβεβαίωση, επιθυμούν να δουν την Ελλάδα να “πατώνει” στον διαγωνισμό. Θα αλλάξει η ζωή τους αν συμβεί αυτό; Πιθανότατα όχι. Ωστόσο για εκείνους δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 

Anyway, η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI” της κάνουν γκελ στην Ευρώπη. Σε τέτοιο βαθμό που τα μεγάλα φαβορί έχουν αρχίσει και αγχώνονται. Μήπως τελικά η Μαρίνα αποτελέσει το μαύρο άλογο της διοργάνωσης; Εκείνο το outsider που θα στείλει στον κουβά όλα τα δελτία που θα τιμήσουν τα φαβορί; Αυτό θα το μάθουμε το βράδυ της 11ης Μαΐου, την ημερομηνία του μεγάλου τελικού.

 

 

Μέχρι τότε θα έχουμε χρόνο να μαλώνουμε και να συνεχίζουμε να είμαστε διχασμένοι. Και, από την πλευρά της, η Μαρίνα θα έχει κάθε ευκαιρία ν’ απαντάει στα πικρόχολα σχόλια και την κακεντρεχή κριτική. Σε ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο της εκπομπής “Breakfast @Star” για το γεγονός πως αποκαλούν το τραγούδι της “αχταρμά”, εκείνη απάντησε λακωνικά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία για τη 7η θέση στα στοιχήματα. Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου για τη Eurovision είναι αχταρμάς».

 

 

Από την πλευρά του, ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της Σάττι στη σκηνή του Μάλμε, είναι ξετρελαμένος με τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί: «Έχω να νιώσω τέτοια δόνηση από την Έλενα Παπαρίζου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα και ενώνει κόσμους. Έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θα καταφέρει ο “αχταρμάς” να γίνει το επόμενο Number One; 19 χρόνια μετά, θα έχουμε την ευκαιρία να το μάθουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved