Assosiated Press Από τη Μόσχα στη Βαλτιμόρη: Ένα παρατεταμένο θρίλερ

Μια καθημερινότητα μέσα στην μαυρίλα και τον θάνατο. Πού τελειώνει άραγε το θρίλερ;

Τι άλλο θα γίνει σε αυτή την καθημερινότητά την οποία ζούμε; Ήδη προσπαθούμε να συνέλθουμε από την τρομοκρατική επίθεση στο Crosus City Hall στη Μόσχα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περίπου 140 νεκρών, ήρθε και η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη έπειτα από σύγκρουση φορτηγού πλοίου σε έναν από τους πυλώνες της για να μας δείξει ότι ενός κακού μύρια έπονται.

 

 

Μοιάζει σαν κόνσεπτ από θρίλερ, που το ένα κακό διαδέχεται το άλλο και δυστυχώς έτσι είναι. Πού να ηρεμήσεις, πώς να είσαι σίγουρος ότι περιτριγυρίζεσαι από ασφάλεια; Από ότι φαίνεται δύσκολα θα ξανανιώσουμε το συγκεκριμένο συναίσθημα, καθώς το δυστύχημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί (δεν μπορεί να ξεχαστεί) καθόλου σύντομα.

Η «κόκκινη» Παρασκευή της Μόσχας

Το να βλέπεις, ωστόσο, την εικόνα με τους δολοφόνους να μπαίνουν στον χώρο της συναυλίας στην αίθουσα της Μόσχας και να πυροβολούν προς αθώες ψυχές είναι ένα σκηνικό τρέλας που δύσκολα μπορείς να σβήσεις από τη μνήμη σου.

Ανθρώπους πανικόβλητους να τρέχουν για να σωθούν, σε μια νύχτα που απλώς βγήκαν να διασκεδάσουν.

 

 

Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε κατάσταση συναγερμού και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον πόλεμο στην Ουκρανία, κανείς δεν ξέρει πώς θα κινηθεί το Κρεμλίνο.

Τι συνέβη στην Βαλτιμόρη;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εικόνα από διαλυμμένη γέφυρα Key Bridge στην πόλη της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ η οποία χτυπήθηκε από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Dali με σημαία Σιγκαπούρης, αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στην μαύρη επικαιρότητα. Και δυστυχώς υπάρχουν φόβοι για αυτοκίνητα και θύματα κάτω από τη γέφυρα. 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το χάος στην Γάζα και σε αρκετές χώρες που απλώς έχουμε επιλέξει να μην κοιτάμε διεξοδικά. 

Το θρίλερ δυστυχώς δεν τελειώνει…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved