associated press Φυσικά και το ελληνικό X/Twitter θα έπαιρνε θέση για την Κέιτ Μίντλετον

Οι “μικροί ντετέκτιβ” λύνουν το μυστήριο γύρω από το Παλάτι. 

Η Μεγάλη Βρετανία ζει το προσωπικό της δράμα. Και πριν ξεστομίσεις τη βρισιά με πρώτο συνθετικό μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και δεύτερο συνθετικό τα… ίδια και τα ίδια μ’ ένα μεγάλο Χ στη μέση (ναι αυτή που συνοδεύεται από το πασίγνωστο meme του Bob Σφουγγαράκη και ένα ουράνιο τόξο), βάλε καφέ να στα πούμε. Βασικά βάλε τσάι για να μπεις σε mood. Η εξαφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έχει φουντώσει τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας. 

 

 

Το “Κέιτ Μίντλετον εμφανίσου ή έστο τειλεφόνα” έχει αποκτήσει διεθνή εμβέλεια όταν η μέλλουσα ( ; ) βασίλισσα εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά από μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο με τον παρατεταμένο χρόνο ανάρρωσης και την κρυψίνοια του παλατιού για το πρόβλημα της υγείας της, δημιούργησαν θεωρίες συνωμοσίας με πιο ισχυρή εκείνη που έκανε λόγο για «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται τα βρετανικά tabloids, το τρίτο πρόσωπο είναι η 40χρονη μαρκησία Ρόουζ Χάνμπερι, κάτι που η ίδια λακωνικά διέψευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσω των δικηγόρων της: «Οι φήμες για σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι απολύτως ψευδείς».

Τύπος είχε προβλέψει μήνες πριν με ακρίβεια ημέρας τον θάνατο της Ελισάβετ

Οκ, προχωράμε.

Ωστόσο οι θεωρίες συνωμοσίας δε σταματούν εδώ. Κάποιοι κάνουν λόγο πως αυτή η εξωσυζυγική σχέση οδήγησε την Κέιτ Μίντλετον σε ψυχιατρική κλινική ενώ άλλοι το πάνε ένα βήμα παρακάτω και πιστεύουν πως εκείνη απάτησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τον wannabe Βασιλιά να μην το παίρνει και τόσο χαλαρά. Θεωρούν πως χειροδίκησε σε τέτοιο βαθμό που η πριγκίπισσα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει λόγω της εικόνας της. 

Μέσα σε όλα, η κλινική του Λονδίνου, The London Clinic, όπου έγινε η χειρουργική επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον, διέταξε κατεπείγουσα έρευνα μετά την πληροφορία ότι τουλάχιστον ένα μέλος από το προσωπικό του προσπάθησε να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο και να αποκτήσει πρόσβαση στο φάκελό της. Το Γραφείο Επιτρόπων Πληροφοριών (ICO) επιβεβαίωσε ότι έλαβε μια «αναφορά παραβίασης» και διεξάγει έρευνες. Σύμφωνα με τη Mirror, «τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού λέγεται ότι πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση» στις ιατρικές σημειώσεις της πριγκίπισσας.

 

 

Τι συμβαίνει επιτέλους στο Παλάτι; Είναι όλα αυτά ένα παιχνίδι των media ή υπάρχει κάτι… σάπιο στο Βασίλειο; Το ελληνικό X/Twitter αναλαμβάνει δράση. Κάποιος την εντόπισε στη λαϊκή αγορά του Παγκρατίου, ενώ άλλος στην καντίνα του εργοστασίου της Μαρκάτου. 

Παρακάτω όλη η αλήθεια. Μπορεί και όχι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved