Intime Αν ετοιμάζεσαι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σου έχουμε άσχημα νέα

“Θα είναι άστατος πολύ”. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παθαίνει Πασχάλη Τερζή και σου κάνει από τώρα εξήγηση.

Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η συζήτηση στο γραφείο κυμαίνεται ανάμεσα στο “πώς πέρασες” και στο “τι έχεις κανονίσει για το επόμενο”. Η διαδρομή “λαγάνα - μπακαλιάρος” είναι ένα ταξίδι 7 ημερών αλλά αυτή τη φορά ο καιρός δε θα είναι σύμμαχος. Μπορεί να βουτήξαμε τη λαγάνα στην ταραμοσαλάτα κάτω από τον ήλιο γεμίζοντας με βιταμίνη D τον οργανισμό μας, ωστόσο το δίδυμο “μπακαλιάρος - σκορδαλιά” θα χρειαστεί να το απολαύσουμε σε… μελαγχολικό mood. 

Βροχή, λοιπόν. Τι ρομαντικό και όμορφο (αν έχεις αποφασίσει να κάτσεις σπίτι και να αφεθείς σε binge-watching). 

Αν, όμως, έχεις κανονίσει εκδρομούλα, έχεις κλείσει τα πάντα εδώ και καιρό και ετοιμάζεσαι να μας πεις ένα τεράστιο “Arrivederci, bitches”, τότε βάλε καφέ να στα πω. Αν είναι και ελληνικός, θα στον διαβάσω: “Ένα μεγάλο Β, βλέπω. Μουντό”. Βροχή λέγεται και θα σε ακολουθεί πιστά όλο το τριήμερο. 

Πόσο πονάνε οι ουρές της επιστροφής του τριημέρου;

Εντάξει δεν τα λέω εγώ, αλλά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αναμένεται να είναι άστατος. Μη σε ξεγελάσει η καλοκαιρία και η άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

«Μας τα χαλάει σήμερα σιγά σιγά ο καιρός και από τα δυτικά κι έτσι μέχρι και αργά το βράδυ θα βλέπουμε να βρέχει σε αρκετές περιοχές. Από αύριο όμως η κακοκαιρία αυτή περιορίζεται προς το ανατολικό και νότιο Αιγαίο με τον καιρό να βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές, τους βοριάδες όμως να κυριαρχούν μέσα στο Αιγαίο ρίχνοντας σχετικά και τη θερμοκρασία», αναφέρει αρχικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για να ρίξει τη λυπητερή. 

 

 

«Τις επόμενες ημέρες αναμένεται σταθεροποίηση του σκηνικού του καιρού, αλλά από το Σάββατο χαλάει, εκ νέου, με τους εκδρομείς του τριημέρου της 25ης Μαρτίου να ταξιδεύουν με βροχές». 

Εορτασμός της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με βροχή; Challenge Accepted. Αντί για κοντομάνικο, θα παίξει αδιάβροχο. Εξάλλου ανεβάσαμε ωραία stories με ήλιο και θάλασσα. Το ερχόμενο τριήμερο, ας παίξουμε με κάτι πιο γκρίζο. Δε θα μας χαλάσει καθόλου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved