Η Μαρίνα Σάττι δικάζει για το ρεγκετόν που “είχαμε και στο χωριό μας”

Παρεμπιπτόντως το τραγούδι έχει ανέβει στην 7η θέση στις στοιχηματικές και καλπάζει για την κορυφή. Συνεχίστε ό,τι κάνετε.

Είναι το underdog της φετινής διοργάνωσης της Eurovision. Μπορεί στην Ελλάδα η πλειοψηφία να “πάγωσε” όταν άκουσε το τραγούδι “Ζάρι” που θα στείλουμε στον μεγάλο διαγωνισμού τραγουδιού αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα τα πάμε και άσχημα. Διότι οι Ευρωπαίοι το έχουν αγκαλιάσει. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες έχουν διχαστεί (“τι πιο σύνηθες να συμβεί” που θα έλεγε και γνωστός παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων), στη Γηραιά Ήπειρο χορεύουν στους ρυθμούς της 37χρονης μουσικού. 

Όλη αυτή η συζήτηση δημιουργεί ένα hype που μόνο καλό κάνει στη Μαρίνα και στην ελληνική συμμετοχή. Εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει και το νέο επεισόδιο στο beef σίριαλ έχει τον τίτλο: “Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν”.

 

 

Μέσω live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν. Στο συγκεκριμένο Instagram live ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» της Κέλλυς Κελεκίδου πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

Μήπως τελικά η Μαρίνα Σάττι θα κερδίσει την Eurovision και άδικα την κράζουμε;

«Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε "Γλύκα Γλύκα" της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός στο "Ζάρι" είναι συρτός. Οπότε το "ρεγκετόν" για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν».

 

 

Την ίδια στιγμή οι στοιχηματικές ανεβάζουν στην 7η θέση τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες τη θεωρούσαν 15ο φαβορί. Μπορεί να σκαρφαλώσει στην κορυφή; Συνεχίστε λίγο την κόντρα να δούμε κάτι που θέλουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved