TikTok Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το απόλυτο success story του ελληνικού ίντερνετ;

Ένα μπαράκι στην Καλλιθέα έχει γίνει talk of the town και οι επώνυμοι στο TikTok θέλουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του.

Είναι χιλιοειπωμένο αλλά κάθε φορά μας δίνεται η αφορμή ώστε να το επαναλάβουμε: Στην εποχή των social media δεν χρειάζεται να μοχθήσεις για να γίνεις star της μίας εβδομάδας. Ένα ανεπιτήδευτο video και ένα boostάρισμα του αλγορίθμου αρκεί για να γίνει το επόμενο viral. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Scorpios Music Bar. Ένα μπαράκι στην Καλλιθέα, το οποίο ζει ημέρες και νύχτες δόξας λόγω του TikTok.

Τα κορίτσια που “τρέχουν” το μαγαζί έχουν δημιουργήσει 12 βίντεο και μέσα σε λίγες ημέρες το προφίλ έχει μαζέψει περισσότερους από 20.000 followers και 250.000 likes.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Το μότο «θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα» σε σπαστά ελληνικά είναι η ατάκα των τελευταίων ημερών και η πλειοψηφία των χρηστών στα social media προσπαθούν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του πιο γνωστού bar της πρωτεύουσας. 

 

 

Οι επώνυμοι της χώρας επιβεβαιώνοντας την έκφραση πως “δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή”, δανείζονται το σλόγκαν και το ανεβάζουν στα δικά τους social media. Από την Δανάη Παππά μέχρι την Ιωάννα Τούνη, όλοι υποκύπτουν στον πειρασμό.

@danouuz

Σας περιμενουμε στο Καφενειο Αγγελάκη στην Άνω Ποριά, για να διασκεδασουμε μαζι!

♬ original sound - Danae Pappa

Πάντως για αποφυγή παρεξηγήσεων, τα κορίτσια του Scorpios Music Bar διευκρινίζουν πως το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες. 

@scorpiosmusicbarathens Μετά την αναφορά του προηγούμενου βίντεο μας, σας ξεκαθαρίζουμε ότι το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε πολύ! #μπεςφοργιου #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved