associated press Κάλεσμα του Τσουβέλα στον Giannis να έρθει στον Παναθηναϊκό

Μέσα σ’ ένα βίντεο - έπος, του απαριθμεί όλους τους λόγους ώστε να αφήσει το NBA για χάρη του “τριφυλλιού”.

Δύσκολη ήταν η βραδιά στο Σακραμέντο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομάδα των Μπακς. Ο Greek Freak πάλεψε μόνος του αλλά δεν κατάφερε η ομάδα από το Μιλγουόκι να γλιτώσει τη συντριβή. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θεώρησε πως αυτή είναι η καλύτερη αφορμή ώστε να κάνει το άνοιγμα στον Έλληνα superstar και να τον “ψήσει” να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη του Παναθηναϊκού AKTOR. Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, του αποκαλύπτει και ένα επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο δεν είναι άλλο από το ν’ ανοίξει μία ταβέρνα στην Ελλάδα και να την ονομάσει «Καλός» έτσι ώστε να βγάλει κι αυτός κάτι από τα πνευματικά.

«Γιάννη, δεν έρχεσαι εδώ στον Παναθηναϊκό; Τι κάθεσαι και χτυπιέσαι εκεί πέρα και παίζεις άμυνα μόνος σου... Χάνετε 30 πόντους από το Σακραμέντο... Δεν έρχεσαι εδώ στον Παναθηναϊκό του χρόνου... Είσαι 30, το ΝΒΑ το κατέκτησες. Σε θέλανε να σε βάλουν πρόσωπο του ΝΒΑ, τους είπες ''όχι δεν γουστάρω''. Πρωτάθλημα πήρες, δεν έχουν πάρει άλλοι κι άλλοι. MVP βγήκες. Το All Star Game που βαριέμαι να το βλέπω όπως φαντάζομαι κι εσύ, πήγες.

 

 

Θα έρθεις εδώ αφού γουστάρεις Euroleague και θα παίξεις στον Παναθηναϊκό. 60 εκατομμύρια στα τρία χρόνια. Τα 60 εκατομμύρια είναι πιο πολλά από τα 300. Γιατί εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό. Θα πηγαίνεις ταβέρνες και θα σου λένε ''από μένα Γιάνναρε''. Θα πηγαίνεις στα νησιά, δεν θα σε αφήνουν να πληρώνεις τίποτα. Αμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί... Θα ανοίξεις και μια ταβέρνα να μην χρεώνεσαι φαγητά, θα την πεις ''Καλός, καλός΄΄ και θα πάρω κι εγώ κανά δικαίωμα και θα είσαι μια χαρά.

Στην Ελλάδα, στο Ψυχικό εδώ στο σπίτι, όλη μαζί η οικογένεια. Θα πάμε 15αύγουστο στο πανηγύρι στον Αιτωλό πάνω στο χωριό το δικό μου στην Άρτα, μια χαρά. Θα γνωρίσεις και τη γιαγιά μου να σε ξεματιάσει. Τι κάθεσαι εκεί πέρα στους Μπακς. Πράσινα αυτοί, πράσινα και ο Παναθηναϊκός. Μετά θα αποσυρθεί και η φανέλα σου στον ουρανό του ΟΑΚΑ και όλα θα είναι καλά. Έτσι μια ιδέα έβαλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved