Μήπως τελικά η Μαρίνα Σάττι θα κερδίσει την Eurovision και άδικα την κράζουμε;

Ακούσαμε τα φαβορί και αν το πάμε δια της ατόπου, το «ΖΑΡΙ» έχει μεγάλες πιθανότητες νίκης.

Δεν θα βγάλουμε το κεφάλι μας έξω, ήμασταν και εμείς σε αυτούς που ακούσαμε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024 και δεν τρελαθήκαμε στο άκουσμά του. Δεν στάξαμε χολή, όπως πολλοί συμπατριώτες μας, αλλά σίγουρα δεν υποστηρίξαμε.

Έτσι το σχολιάσαμε βασικά.

 

Αυτό όμως που δεν σκέφτηκε κανείς ακούγοντας στίχους όπως το «Τα, τα, τα, τα, τα, τα - Κι άσε να μας φέρει ό, τι θέλει μετά - Τα, τα, τα-τα, τα, τα, να μας φέρει ό, τι θέλει - Τα, τα, τα, τα, τα, τα…» είναι να κάνει την έρευνά του για τους υπόλοιπους που θα ανταγωνιστούν το «ΖΑΡΙ» στον μεγάλο τελικό στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Κροατία για παράδειγμα την οποία οι στοιχηματικές δίνουν ως το πρώτο φαβορί έχει τίτλο που ακούγεται σαν τον ήχο αλά ringtone από τα Super Mario, «Rim Tim Tagi Dim» και πραγματικά αισθανόμαστε λίγο καλύτερα για το δικό μας άσμα.

 

 

Σε διαφορετικό τέμπο θα κυμανθεί το δεύτερο φαβορί, Ουκρανία με τραγούδι αφιερωμένο στην Μητέρα Τερέζα (σ.σ. «Teresa & Maria») και το τρίτο, η Ελβετία με ένα κομμάτι ονόματι «Nemo».

Αν τα βάλουμε όμως όλα δίπλα στο «ΖΑΡΙ» θα καταλάβουμε ότι μάλλον η Μαρία Σάττι θα ξεχωρίσει για τους σωστούς λόγους στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Η Eurovision είναι για αρχόντους

Στην τελική, έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία το «I’m Blue» από Eiffel 65 που έγινε και remix πρόσφατα από David Guetta & Bebe Rexha με τίτλο «Blue», με βασικούς στίχους «Da Ba Dee, Da Ba Da, Da Ba Dee, Da Ba Da...», το ««Τα, τα, τα, τα, τα, τα…» από το «ΖΑΡΙ» μας πείραξε; Μπορεί να μην μας εμπνέει, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα για τα πανηγύρια.

Τι να πουν δηλαδή ο Κωνσταντίνος Κουφός με το «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα» (σ.σ. τίκα τάκα τι κα τα) ή ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας  με το «Δυνατά - (Tα-Tα-Tα)».

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved