Assosiated Press Μετά τα Όσκαρ είχε «παντόφλα» για τον Ryan Gosling

Αναρωτιόσουν πού ήταν η Eva Mendes στο Dolby Theater; Περίμενε τον Gosling σπίτι να επιστρέψει.

Και τι έγινε που δεν κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο του Ken-Ken στο Barbie, ο Ryan Gosling κέρδισε τις εντυπώσεις τη βραδιά των 96ων Βραβείων Όσκαρ με το live action τραγούδι του «I’m Just Ken» πλάι στον Slash και τον Van Halen.

Οι hot εμφανίσεις από την βραδιά των Oscars

 

Σαφώς και μια νύχτα σαν και αυτή θα περίμενε κανείς ότι η σύζυγος-σύντροφος του πρωταγωνιστή, δηλαδή η Eva Mendes, θα ήταν εκεί να τον χειροκροτήσει στο τρομερό show που έδωσε. Η Eva όμως πουθενά, τουλάχιστον για όσους ήταν συνδεδεμένοι με το Dolby Theater.

Για τους Instagramικούς η μητέρα των παιδιών του Gosling -tο ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 9χρονη Esmeralda και την 7χρονη Amada -άστραψε και βρόντηξε.

Συγκεκριμένα, η Mendes ανέβασε μια φωτογραφία της από το καμαρίνι, φορώντας το φούξια σακάκι και το καουμπόικο καπέλο του αγαπημένου της, παρόλα αυτά δεν δίστασε να ρίξει «παντόφλα» στον σύζυγό της: «Πήγες τον Ken μέχρι τα Όσκαρ. Τώρα γύρνα σπίτι, πρέπει να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο». 

Για να είμαστε ειλικρινείς, η Eva Mendes ξέρει ότι έχει έναν περιζήτητο σύντροφο, επομένως πρέπει να δείξει στον κόσμο ότι εκείνη κάνει κουμάντο κόβοντας την όρεξη κάθε γυναίκας που της έχει μπει η ιδέα ότι θα τον κλέψει. Καημένε Ryan, τι περνάς και εσύ που είσαι ομορφάντρας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved