Associated Press Πότε θα μπορέσει να παραβρεθεί ξανά ο Will Smith στα Όσκαρ;

Η διάσημη σφαλιάρα δεν έχει ξεχαστεί από την Ακαδημία. 

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Will Smith εισέβαλε στη σκηνή στα 94α Όσκαρ και χαστούκισε τον Chris Rock στο πρόσωπο επειδή έκανε πλάκα με τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith. Για όσους ξέχασαν την σφαλιάρα, να τους την θυμίσουμε.

 

 

Στα Όσκαρ του 2022, ο Will Smith πανηγύρισε μια θριαμβευτική νίκη καθώς κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Richard Williams, ο αφοσιωμένος πατέρας των μεγάλων σταρ του τένις, Aphrodite και Serena στο «King Richard», συνεχίζοντας να ξεχωρίζει σήμερα ως λαμπρό παράδειγμα της κινηματογραφικής του καριέρας.

Ωστόσο αυτό το χαστούκι κόστισε. Όχι μόνο στις διαπροσωπικές του σχέσεις, αλλά και στο χρόνο που θα κάνει για να επανεμφανιστεί στα Όσκαρ. Και πόσο χρόνος θα είναι αυτός; Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση της Ακαδημίας.

«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ότι για περίοδο 10 ετών από τις 8 Απριλίου 2022, ο κ. Smith δεν θα επιτρέπεται να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις ή προγράμματα της Ακαδημίας, αυτοπροσώπως ή εικονικά, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Βραβείων Όσκαρ».

Αξίζει βέβαια να πούμε ότι μπορεί να συνεχίσει να προτείνεται από την Ακαδημία για βραβεύσεις. Μέχρι το 2032, βέβαια, αλλάζουν πολλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved