Assosiated Press H παρουσία τoυ Slash στο «I'm Just Ken» ήταν το highlight των Όσκαρ

Ο Ryan Gosling χρειάστηκε τα massive riffs του πιο extreme κιθαρίστα για να μοιάζει πιο rock το διάσημο τραγούδι της Barbie.

Ακούς ότι ο Ryan Gosling ετοιμάζεται να τραγουδήσει το άσμα που έγινε ποίημα στο blockbuster heat, Barbie, και είσαι βέβαιος ότι πρόκειται να ακούσεις κάτι γλυκανάλατο. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν όλοι στο Dolby Theater μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει live το κομμάτι ο Ken-Ken της ταινίας, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα περνούσε σύντομα στην ροκ ζώνη του λυκόφωτος.

O νικητής που ευχήθηκε να μην είχε κερδίσει ποτέ το Όσκαρ.

Slash is here

Είναι κάποια άτομα σε αυτή τη ζωή που δεν περιμένεις ότι θα τα δεις να παίζουν κάποια τραγούδια, ούτε για αστείο, ούτε καν σε καραόκε. Ωστόσο, δύο λεπτά από την ώρα που ξεκίνησε το τραγούδι, πλάι στον Ryan Gosling έσκασε μύτη από το πουθενά η εμφατική φιγούρα, με τα κατσαρά-γλίτσα μαλλιά και το καπέλο του θρυλικού κιθαρίστα των Guns n’ Roses, Slash, αλλάζοντας εντελώς τον τόνο της μουσικής.

Την ίδια στιγμή, ο Wolfgang Van Halen (ο υιός του θρυλικού Eddie Van Halen και μπασίστας της γνωστής μπάντας Van Halen) σιγοντάριζε από τα παρασκήνια μέχρι να κάνει και εκείνος την εμφάνισή του στο φινάλε του τραγουδιού. Το αποτέλεσμα δεν γινόταν να μην ροκάρει. 

 

 

Το συγκεκριμένο act, ενδεχομένως, να ήταν και το highlight της βραδιάς των Όσκαρ μαζί με τον «γυμνό» John Cena, ξεσηκώνοντας το καθισμένο κοινό του Χόλιγουντ με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένας τύπος όπως ο Slash μπορεί να δώσει.

Εδώ που τα λέμε δεν βλέπεις και κάθε τον Slash να μεταδίδει τα extreme vibes του πάνω σε ένα τραγούδι όπως το «I’m Just Ken».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved