Assosiated Press H πρώτη μεγάλη νίκη του Γιώργου Λάνθιμου λέγεται Box Office

Λίγες ώρες πριν τα Όσκαρ ξέρουμε ότι έχει πετύχει ένα μεγάλο milestone.

Από τη στιγμή που το Poor Things κυκλοφόρησε, ήταν βέβαιο ότι θα δημιουργούσε μεγάλες προσδοκίες προς το κοινό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στην σκηνοθετική καρέκλα βρισκόταν ο Γιώργος Λάνθιμος. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λοιπόν, μαζί με το Oppenheimer του Christopher Nolan κοντράρονται για το ποιο φιλμ θα κατακτήσει τα περισσότερα βραβεία και η μάχη τους αναμένεται συγκλονιστική.

To Poor Things έχει βάλει δύσκολα στον Oppenheimer

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει αρχίσει, ωστόσο, και τον κόσμο να περιμένει να ακούσει αν τελικά θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και στο φάκελο για το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας βρίσκεται το όνομα του Έλληνα σκηνοθέτη, τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι το Poor Things έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

 

 

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο Box Office, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου η οποία χρειάστηκε 35 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί, έχει βγάλει μέχρι στιγμής 105 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, γεγονός που πέρα από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, το κάνει και εισπρακτική επιτυχία.

Θα ξενυχτήσεις για Λάνθιμο απόψε ή θα δεις ντέρμπι και θα το μάθεις το πρωί;

Μάλιστα, πρόκειται για την πλέον κερδοφόρα ταινία του, καθώς το προηγούμενο φιλμ του, δηλαδή η  «Ευνοούμενη» σταμάτησε στα 95,6 εκατ. Δολάρια. Για να δούμε πόσα βραβεία θα εισπράξει απόψε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved