associated press Η NASA σε θέλει για αστροναύτη και προσφέρει σοβαρή αμοιβή

Το Σύμπαν σε καλεί και με τέτοιο μισθό δύσκολα θ’ αρνηθείς το κάλεσμά του.

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση δουλειάς ή βαρέθηκες το γραφείο και ψάχνεσαι για κάτι άλλο, τότε η NASA σε ψάχνει. Η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος δημοσίευσε αγγελία με τίτλο «Το Σύμπαν σας καλεί», στην οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να υποβάλλουν αίτηση. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καλύπτουν τις βασικές απαιτήσεις εκπαίδευσης και εξειδικευμένης εμπειρίας, δηλαδή να έχουν εργαστεί ως πιλότοι, γιατροί ή μηχανικοί. Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έχει ανοίξει ενώ η προθεσμία λήγει στις 2 Απριλίου. 

 

 

Αν πιστεύεις πως καλύπτεις τα προσόντα, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θα περάσεις δύο χρόνια εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες, όπως διαστημικός περίπατος, ρομποτική και ομαδική εργασία. Αναφορικά με τις λεπτομέρειες, η θέση εργασίας εδρεύει στο Houston, η αμοιβή ανέρχεται στα 152.000 δολάρια ετησίως και απαιτεί «εκτεταμένα ταξίδια».

Η NASA επιβεβαιώνει πως «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός μισθός για έναν υποψήφιο αστροναύτη βρίσκεται μεταξύ των δύο υψηλότερων μισθολογικών επιπέδων για ομοσπονδιακές θέσεις εργασίας στην περιοχή του Houston, σύμφωνα με το FederalPay.org, έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς υπαλλήλους. 

Αν μας ρωτάς ποιες θα είναι οι επόμενες αποστολές, τότε οφείλεις να γνωρίζεις πως θα ταξιδέψεις σε Σελήνη και Άρη. Καθόλου άσχημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved