Διαγωνιζόμενος στον «Εκατομμυριούχο» κάλεσε τη γυναίκα του και απάντησε άγνωστος άντρας

Σημασία έχει ν’ απάντησε σωστά.

Υπάρχουν άβολες στιγμές. Όλοι τις έχουμε βιώσει. Ωστόσο υπάρχουν και στιγμές τόσο άβολες που δε θα θέλαμε να τις νιώσουμε στην ψυχούλα μας. Όπως αυτό που συνέβη στον καθηγητή φυσικών επιστημών, JP Morgan, ο οποίος έκατσε στην καρέκλα του «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» και έζησε μία από τις άβολες στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ερωτήσεις-παγίδες, χειρότερες και από εκείνη του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»

Ο διαγωνιζόμενος χρειάστηκε να πάρει τη βοήθεια του τηλεφώνου. Στην ερώτηση για το ποια ημέρα είναι μέρος του Σαββατοκύριακου στη Γερμανία, ο JP Morgan μπερδεύτηκε με τις προτεινόμενες απαντήσεις που του δόθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun». Εκεί αποφάσισε να καλέσει τη σύζυγό του αλλά στο τηλέφωνο απάντησε μια ανδρική φωνή. 

 

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Jeremy Clarkson, προσπάθησε να αποφορτίσει την αμήχανη ένταση αστειευόμενος: «Αυτός ήταν ένας άλλος άνδρας που μόλις απάντησε στο τηλέφωνό σας, χαλαρώστε, χαλαρώστε, μπορεί να είναι εντελώς αθώος». Μόλις το σήκωσε η σύζυγος του JP, ο Jeremy ανακάτεψε την κατάσταση ρωτώντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχεις κάποιον εκεί μαζί σου;». 

Βαθιά υπόκλιση στην ΑΠΙΘΑΝΗ παίκτρια του Ρουκ Ζουκ!

Κάποιος θεατής σχολίασε ότι “μυστηριώδης άνδρας” το πιθανότερο να αποτελεί μια φωνή στον τηλεφωνητή. Ο JP κατάφερε να αποχωρήσει από το παιχνίδι με 64.000 λίρες και ελπίζουμε με τον γάμο του ανέπαφο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved