To popcorn bucket του Dune είναι τόσο creepy όσο τα σκουλήκια του franchise

Άντε να απολαύσεις φαγητό μέσα από τέτοιο bucket.

Αυτή τη στιγμή είναι ίσως το πιο hot όνομα ταινίας που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες με τους κριτικούς να το αποθεώνουν και τους θεατές να του έχουν βάλει ένα ολοστρόγγυλο 10/10 στο IMDb. Το Dune Part 2 ήρθε στις κινηματογραφικές αίθουσες, και συμπλήρωσε ιδανικά το πρώτο μέρος που το οποίο είχε προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για κάτι το μεγαλειώδες.

Αυτός έδωσε το κάτι παραπάνω στο Dune Part 2.

Και όπως φαίνεται το κατάφερε:

 

 

Σε ορισμένα σινεμά, μάλιστα, έχουν πάει το promotion της ταινίας σε άλλο επίπεδο, μοιράζοντας ειδικές συσκευασίες φαγητού προσαρμοσμένες στον κόσμο του Arakis. Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό στο Dune Franchise πέρα από τις γιγαντιαίες σκουλικαντέρες που κατοικούν στον «βυθό» της ερήμου και παραμονεύουν να σε κατασπαράξουν;

Στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν πως θα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φάνε οι θεατές τα ποπ κορν τους με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν στο πάνω μέρος του bucket μια πλαστική είσοδο που μοιάζει αρκετά με το σκουλήκι του Dune.

Δείτε εδώ κατάσταση:

 

 

Εν τέλει δεν ξέρουμε ακόμα αν το έκαναν για να προμοτάρουν καλύτερα το φιλμ ή για να κάνουν οικονομία στο καλαμπόκι -μάλλον το δεύτερο- εμείς πάντως το χέρι μας εκεί μέσα δύσκολα θα το βάζαμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved