Για τον Josh Brolin η επιτυχία δεν έρχεται μόνο με δουλειά

Εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό του τυχερό.

 

Ανεξάρτητα από το πόσα μπορεί να πιστεύεις για τον Josh Brolin και τις ταινίες που έκανε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, πάντα θα είναι στην καρδιά μας ως ένας Goonie. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και τον κάνει πολύ περήφανο. Και είτε είδες τους Goonies ως παιδί τη δεκαετία του 1980, είτε τελικά ως ενήλικας ξέρεις ότι είναι σημείο αναφοράς.

Ο Thanos δίνει αξία στο αξεπέραστο μεγαλείο του Infinity War

Φυσικά, όλοι τον έχουμε θαυμάσει και ως «Thanos», αλλά και στις ταινίες Hollow Man (2000), W. (2008), Milk (2008), Everest (2015) και Deadpool 2 (2018). Ακόμη, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στη ταινία Milk. Τώρα επιστρέφει στη δεύτερη ταινία του Dune, όπου ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε και μερικές πληροφορίες για την καριέρα του.

 

 

Ξεχωρίζει τους μέντορές του

Κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου για να προωθήσει το Dune: Part Two, ο Brolin με αφορμή τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Timothee Chalamet, ξεκίνησε να θυμάται τα δικά του πρώτα χρόνια στη δουλειά, όπως είπε:

«Ήμουν ένα παιδί που δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τη ζωή του. Και μετά ξαφνικά μετακόμισα και βρέθηκα στους «The Goonies». Και μετά σκέφτηκα ότι θα πάει έτσι, αλλά δεν έγινε. Μετά πρέπει να δουλέψεις. Γίνεσαι εργαζόμενος ηθοποιός. Ήμουν όμως πολύ τυχερός που είχα δύο μέντορες στη ζωή μου που έβλεπαν κάτι σε εμένα που δεν είδα στον εαυτό μου. Είμαι πολύ τυχερός που το είχα αυτό μεγαλώνοντας».

 

Και μπορεί ο ηθοποιός να μην ήταν σήμερα αυτός ο άνθρωπος χωρίς αυτούς τους μέντορες. Kαι ανάμεσα στα άλλα είναι γνωστό, πως κάθε νέο έργο παρουσιάζει νέες ευκαιρίες… αλλά και νέες προκλήσεις. Εν προκειμένω στο Dune: Part Two, ο Brolin επιστρέφει στο ρόλο του Gurney, ο οποίος παλεύει για να διεκδικήσει ξανά το εμπόριο μπαχαρικών στο Arrakis.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved