glomex Θα έχεις να λες ότι έπαιξες με τον Ροναλντίνιο

Τι και αν είσαι στο Survivor.

Μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από την Κηφισιά (1-1) τα meme γύρω από τον Ροναλντίνιο και ότι ο Ατζούν αντί να τον πάει προς το Κορωπί για λογαριασμό των «πρασίνων» και όχι στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

Όπως και να’ χει, το ότι είδαμε τον μεγάλο Ρόνι σε «ελληνικά» λημέρια, πολλά χρόνια μετά την αναμέτρηση του κόντρα στον Παναθηναϊκό το 2005 αλλά και τα μπουζούκια που ήταν πάντα στο πρόγραμμα του ύστερα από τις προπονήσεις της Μίλαν, η συγκίνηση και το ρίγος που νιώσαμε ήταν πραγματικά τεράστιο. Ασχέτως αν αυτό έγινε στο Survivor.

 

Εμείς θα πηγαίναμε για τον ίδιο τον Ρόνι στο Survivor.

Όπως και να ‘χει, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, νιώσαμε για πρώτη φορά ότι ζηλέψαμε πραγματικά τους παίκτες του Survivor. Όταν παίζεις πλάι στον Ροναλντίνιο δεν μπορεί να υπάρχει άλλο συναίσθημα, όσα παράπονα και αν του έχεις μαζεμέναπου από απόλυτος άρχοντας της μπάλας, παράτησε την σοβαρότητα και το έριξε στην καλοπέραση. 

 

 

Η ουσία είναι ότι ο Ροναλντίνιο είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπου, κάτι πολύ παραπάνω από ένας παίκτης ποδοσφαίρου. Είναι ένας σταρ. Ο μόνος τύπος που από εκεί που ήταν στην κορυφή του κόσμου, τα διέλυσε όλα για να περνάει καλά.

Όταν ο Ροναλντίνιο παντρεύτηκε δυο γυναίκες. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Είναι ίσως ο μόνος τύπος που ξέρουμε ότι μπήκε φυλακή και πέρασε υπέροχα. Γιατί απλά είναι ο Ροναλντίνιο. Και όσοι ήταν μαζί του στο Survivor θα κάνουν χρήση της λογικής του Μπράιαν Σκαλαμπρίνι, άλλοτε παίκτη-μασκότ των Σέλτικς, ο οποίος δεν έπαιξε λεπτό στους Τελικούς του ΝΒΑ το 2008, αλλά δήλωσε πως θα πει στα εγγόνια του ότι ήταν MVP των αγώνων!

Το ίδιο θα κάναμε και εμείς για τον Ροναλντίνιο. Ασχέτως αν δεν ξέρουμε μία από ποδόσφαιρο. Εδώ ο Βλάσσης Τσάκας πουλούσε σανό ότι θα τον φέρει στον Παναθηναϊκό, οι survivors δεν θα το κάνουν; Και με το δίκιο τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved