Μήπως σε… ψήνει να κερδίσεις δύο μοναδικά δώρα από τη Weber Grill Hellas;

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα πραγματικά καλό μπάρμπεκιου με τους κολλητούς;

Παραδέξου το. Μετράς και εσύ αντίστροφα για την Τσικνοπέμπτη και υπάρχουν δύο καλοί λόγοι γι’ αυτό.

Ο ένας λόγος είναι ότι το μεσημέρι, κατόπιν συνεννόησης, θα παραγγείλεις μαζί με τους συναδέλφους σου να φάτε στο γραφείο ό,τι αρμόζει στην ημέρα, δηλαδή καλοψημένα κρεατικά. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το βραδάκι θα μαζευτείτε με τους κολλητούς να ψήσετε. Ναι, η μέρα είναι η χαρά του ψησίματος. Όχι, δεν έχεις σκάσει από το μεσημέρι.

Άλλωστε, το μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι -ή την αυλή, αν είσαι πολύ τυχερός- έχει άλλη χάρη. Όχι μόνο γιατί είναι μια ιεροτελεστία που την απολαμβάνεις και τη μοιράζεσαι με την παρέα, αλλά και γιατί έχεις τον έλεγχο στο πώς θα ψήσεις τα αγαπημένα σου κρέατα (Σουβλάκια; Μπιφτέκια; Λουκάνικα; Όλα αυτά μαζί;). Όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει καλύτερα πώς τρως ό,τι τρως.

 

weber1

 

Για να είναι, όμως, το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως πρέπει -δηλαδή να σε κάνει να γλύφεις και τα δάχτυλά σου- δεν θέλει μόνο τρόπο. Θέλει και όλα τα απαραίτητα συστήματα ψησίματος που θα πάνε το μπάρμπεκιου και την Τσικνοπέμπτη σε άλλο level.

Όπως την εμβληματική Weber Ψησταριά Κάρβουνου Original Kettle E-5710 57cm, αξίας 296€, που είναι εδώ για σένα που θες να δημιουργήσεις γεύσεις που τις λατρεύει όλος ο κόσμος. Και θα τις λατρέψεις και εσύ και η παρέα σου, ξέρουμε τι σου λέμε. Και, φυσικά, το σετ Rapidfire Chimney Starter, αξίας 38€, που θα… πυροδοτήσει μια σούπερ γευστική Τσικνοπέμπτη.

Τώρα είναι που σου έχουμε ευχάριστα νέα. Όλα αυτά μπορείς να τα κερδίσεις δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό μας στο Instagram, χάρη στην ευγενική προσφορά της Weber Grill Hellas.

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου και μπορείς να λάβεις μέρος σ’ αυτόν ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και του Weber Grill Hellas στο Instagram και tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Ο νικητής -ένας και μοναδικός- θα κερδίσει μία Weber Ψησταριά Κάρβουνου Original Kettle E-5710 57cm και το σετ Rapidfire Chimney Starter. Από εμάς, καλή τύχη.

Οι μέρες για την Τσικνοπέμπτη πλησιάζουν, ακόμα το σκέφτεσαι;

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το «καυτό» δώρο από τη Weber Grill Helals, την εταιρεία που εξελίσσει από το 1952, λίγο κάθε μέρα, τον κόσμο του μπάρμπεκιου. Ψήθηκες;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved