Για τον Ροναλντίνιο θα πηγαίναμε και εμείς Survivor

Τέρμα οι ντροπές μπροστά στην κάμερα, πού δηλώνουμε συμμετοχή;

Ποιος είπε ότι τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα γήπεδα και την μπάλα; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όταν υπάρχει ποδοσφαιρική λάμψη όλα γίνονται πιο εύκολα, και ο Ατζούν Ιλίτζαλι του Survivor έχει ξέρει τι χρειάζεται για να μαζέψει όλη την τηλεθέαση προς το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ένας Survivor πατέρας της ζωής

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ του Survivor για αυτή την Κυριακή, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να προετοιμάζει μια έκπληξη στους παίκτες οι οποίοι δείχνουν να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Και λίγο αργότερα τους πέφτει κυριολεκτικά το σαγόνι.

Ύστερα μπαίνει ο Ατζούν σε ένα γήπεδο μπιτσβόλεϊ και λέει «Μια νίκη σε τρία σετ» για ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξει με έναν μυστηριώδη φίλο του. Ο Τζέιμς Καφετζής, αναρωτιέται ποιος θα είναι ο συμπαίκτης του Τούρκου και τότε όλοι καταλαβαίνουν πως ο Ατζούν δύσκολα θα χάσει.  

Και τότε ακούγεται το «Υποδεχθείτε τον θρυλικό Ροναλντίνιο» από τον Γιώργο Λιανό.

 

 

Το ξέρουμε ότι έχουμε αργήσει για οντισιόν, αλλά για τέτοιες εκπλήξεις δεν έχουμε και εμείς θέμα να πάμε στο Survivor. Ακόμα και να ψηφιστούμε στην πρώτη βδομάδα για να επιστρέψουμε σπίτια μας. Θα έχουμε να λέμε ότι παίξαμε μαζί με τον Ροναλντίνιο. Εδώ ο Σάββας Γκέντζογλου το έχει κάνει ήδη πρόβα για να το λέει στα εγγόνια του.

To παράπονο που έχουμε από τον Ροναλντίνιο.

Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα highights του Βραζιλιάνου μάγου στο τούρκικο Survivor, το Κυριακάτικο επεισόδιο θα είναι πολύ καλό. 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved